CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Ediţia nr. 1952 din 05 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Voichiţa VEREŞ - EDITURA NAPOCA NOVA ANUNŢĂ REDACTAREA CELEI DE A UNSPRERZECEA ANTOLOGIE LITERAR-ARTISTICĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Napoca Nova anunţă colaboratorii că a început redactarea celei de a unsprezecea antologii literar-artistice Napoca Nova. Cele zece volume apărute anterior, cu prima apariţie în decembrie 2013, au caracter periodic, văzând lumina tiparului în ultima lună din trimestru, au depăşit 4.500 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproximativ 330 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au fost popularizate în Europa, în Statele Unite, Canada, Australia şi Asia.  
 
Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorinţa noastră este aceea de a reuni în paginile antologiilor literar-artistice atât autori consacraţi (afiliaţi sau nu la vreo organizaţie profesionale), cât şi debutanţi. Îi invităm pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios să ni se alăture!  
 
Antologia NN Nr. 11 va apărea la jumătatea lunii iunie, fiind închinată anotimpului estival şi bucuriei de a trăi. Aşteptăm materialele Dvs. pe adresa redacţiei  
până în 16 mai 2016!  
 
Secţiunile antologiei sunt:  
• poezie  
• proză  
• critică/istorie literară  
• eseu  
• epigramă/divertisment  
 
la care, în mod excepţional, se adaugă o secţiune închinată adolescenţilor care iubesc literatura şi aleg să se exprime prin intermediul cuvântului scris.  
 
Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia prin poşta electronică un singur document, cuprinzând toate textele sale:  
în format Word  
font Times New Roman 12  
maximum 10 pagini format A4, scrise cu diacritice, distanţa dintre rânduri 2.  
Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului!  
La „Subiect", în e-mail, se va preciza: „Colaborare Antologie Nr. 11ˮ.  
 
Nu vor fi luat în considerare documentele din poşta electronică care nu îndeplinesc aceste cerinţe ale editurii. Din lipsă de timp, autorilor nu li se va confirma primirea materialelor şi includerea lor în antologie; li se va răspunde la e-mail doar în cazul când textele nu corespund exigenţelor editurii.  
 
Tematica este la alegerea fiecărui participant. Redacţia selectează materialele publicabile dintre cele primite de la autori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat. Autorii selectaţi pentru includerea în volum sunt rugaţi să facă precomandă pentru 3 exemplare (3 volume, aprox. 600 p., 55 lei). Dacă sunteţi la prima participare în antologiile noastre, vă solicităm ca, împreună cu ataşamentul conţinând textele de publicat, să ne comunicaţi adresa la care doriţi să vă fie expediate volumele şi numărul de telefon.  
 
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului şi taxele poştale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură şi pregătire pentru tipar a lucrării. Cărţile vor fi expediate cu Poşta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs.  
 
Voichiţa VEREŞ  
director Editura Napoca Nova  
Cluj-Napoca  
5 mai 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Voichiţa VEREŞ - EDITURA NAPOCA NOVA ANUNŢĂ REDACTAREA CELEI DE A UNSPRERZECEA ANTOLOGIE LITERAR-ARTISTICĂ / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1952, Anul VI, 05 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!