CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Ediţia nr. 1803 din 08 decembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Antologia Napoca Nova Nr. 9
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Antologia Napoca Nova Nr. 9, „Ninsori albastre cerne cerul”, a venit din tipografie! 
  
Începând de azi, pornește către destinațiile din țară și străinătate. 
  
Lansarea de carte va avea loc la Cercul Militar Cluj, în cadrul ședinței lunare a Cenaclului literar „Artur Silvestri“ al LSR, joi, 17 decembrie, orele 17. 
  
În cele 556 p., format A4, tipărite în condiții grafice deosebite, veți întâlni numele unor scriitori sau cercetători de renume, dar și debutanți din țară și diaspora. 
  
Grafica volumului este semnată de artistul plastic Lazăr Morcan, iar tablourile reproduse color în interior îi aparțin lui Lazăr Morcan și lui Peter Vereș. 
  
Mulțumiri lui Valeri Toderici (redacția Bistrița-Năsăud) și lui Vasile Bele (redacția Maramureș) pentru ajutorul oferit la elaborarea volumului! 
  
Acesta este darul nostru de sărbători închinat tuturor citiorilor noștri. La mulți ani! 
  
Voichița Vereș, 
  
director Ed. Napoca Nova 
  
Referinţă Bibliografică:
Antologia Napoca Nova Nr. 9 / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1803, Anul V, 08 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!