CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Ediţia nr. 1773 din 08 noiembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Voichiţa VEREŞ - O NOUĂ ANTOLOGIE LITERAR-ARTISTICĂ NAPOCA NOVA 2015
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Napoca Nova anunţă colaboratorii că a început redactarea celei de a noua antologii literar-artistice Napoca Nova. Cele opt volume de până acum, apărute cu caracter periodic, în ultima lună din trimestru, au depăşit 3.500 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproape 300 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au fost popularizate nu doar peste tot în Europa, ci şi în Statele Unite, Canada, Australia şi nordul Africii.  
 
Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorinţa noastră este aceea de a reuni în paginile volumelor noastre atât autori consacraţi (indiferent dacă sunt afiliaţi sau nu la vreuna dintre organizaţiile profesionale din ţară ori străinătate), cât şi debutanţi. Îi invităm pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios să ni se alăture!  
 
Antologia NN Nr. 9 va apărea la jumătatea lunii decembrie. Aşteptăm materialele Dvs. pe adresa redacţiei:  
 
până în 6 noiembrie 2015.  
 
Secţiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment.  
 
Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia prin poşta electronică un singur document, cuprinzând toate textele sale, în format Word, font Times New Roman 12, maximum 10 pagini A4, scrise cu diacritice, distanţa dintre rânduri 2. Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului! La „Subiectˮ se va preciza: „Colaborare Almanah Nr. 9ˮ. Redacţia selectează materialele publicabile dintre cele primite de la autori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat.  
 
Autorii selectaţi pentru includerea în volum sunt rugaţi să facă precomandă pentru 3 exemplare (3 volume, aprox. 600 p., 55 lei). Dacă sunteţi la prima participare în antologiile noastre, vă solicităm ca, împreună cu ataşamentul conţinând textele de publicat, să ne comunicaţi adresa la care doriţi să vă fie expediate volumele şi numărul de telefon.  
 
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului şi taxele poştale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură şi pregătire de tipar a lucrării. Cărţile vor fi expediate cu Poşta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs.  
 
Aşteptăm cu drag poeziile şi prozele Dumneavoastră!  
 
Voichiţa VEREŞ,  
director Editura Napoca Nova  
 
Referinţă Bibliografică:
Voichiţa VEREŞ - O NOUĂ ANTOLOGIE LITERAR-ARTISTICĂ NAPOCA NOVA 2015 / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1773, Anul V, 08 noiembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!