CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Ediţia nr. 1573 din 22 aprilie 2015        Toate Articolele Autorului

Voichiţa VEREŞ - A ŞAPTEA ANTOLOGIE NAPOCA NOVA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Napoca Nova anunţă colaboratorii că a început redactarea celei de a şaptea antologii literar-artistice Napoca Nova, închinate anotimpului estival.  
 
Cele şase volume de până acum, apărute periodic, în ultima lună din trimestru, totalizează 2.548 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproape 230 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au ajuns la cititorii din Europa, Statele Unite, Canada, Australia.  
 
Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorinţa colectivului editurii noastre este de a reuni în paginile volumelor noastre autori consacraţi (indiferent dacă sunt afiliaţi sau nu la vreuna dintre organizaţiile profesionale din ţară ori străinătate), dar şi debutanţi, de aceea îi invităm să ni se alături pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios!  
 
Antologia NN Nr. 7 va apărea în a doua jumătate a lunii iunie. Aşteptăm materialele Dvs. pe adresa redacţiei ( editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro; voichita_veres@yahoo.com ) până în 05 mai 2015.  
 
Secţiunile antologiei sunt:  
• poezie  
• proză  
• critică/istorie literară  
• eseu  
• epigramă/divertisment.  
 
Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia un singur document prin poşta electronică, în format Word, font Times New Roman 12, maximum 20 pagini A4, scrise cu diacritice, distanţa dintre rânduri 2. Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului! La Subiect se va preciza: Colaborare Almanah Nr. 7. Redacţia selectează texte dintre cele primite de la colaboratori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat.  
 
Autorii selectaţi pentru includerea în volum sunt rugaţi să facă precomandă pentru 3 exemplare. Vă solicităm ca, împreună cu ataşamentul conţinând textele de publicat, să ne comunicaţi adresa la care doriţi să vă fie expediate cărţile şi numărul de telefon. (Dacă sunteţi la prima participare în antologie sau dacă aţi schimbat adresa de corespondenţă; pentru ceilalţi, se vor folosi la expediţie informaţiile din baza noastră de date).  
 
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului şi taxele poştale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură şi pregătire de tipar a lucrării.  
 
Preţul pe exemplar variază, în funcţie de numărul de pagini al cărţii. De exemplu, pachetul pentru autori cu cele 3 exemplare ale antologiei „Să ningă peste inimi bucurii!ˮ (460 p.) a costat 50 lei, iar „Simfonie/n verde crudˮ (580 p.), 55 lei.  
 
Cărţile vor fi expediate cu Poşta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs. (Acolo unde există redacţie judeţeană, se va expedia un singur colet la redactorul responsabil, care va distribui cărţile autorilor respectivi, astfel încât cheltuielile cu difuzarea să fie reduse la minimum.)  
 
Voichiţa VEREŞ  
Director Editura Napoca Nova  
Cluj-Napoca  
20 aprilie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Voichiţa VEREŞ - A ŞAPTEA ANTOLOGIE NAPOCA NOVA / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1573, Anul V, 22 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!