CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

CONGRESUL INTERNAȚIONAL AL CULTURII ROMÂNE, 14-16 iunie 2018, Timișoara
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ACADEMIA ROMÂNĂ, FILIALA TIMIŞOARA  
INSTITUTUL DE STUDII BANATICE   
„TITU MAIORESCU”  
în colaborare cu  
CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ  
SOCIETATEA ENCICLOPEDICĂ A BANATULUI  
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „LUCIAN BLAGA” DIN ALBA-IULIA  
UNIVERSITATEA „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA-IULIA  
  
INSTITUTUL DE CULTURĂ AL ROMÂNILOR   
DIN VOIVODINA (SERBIA)  
CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA GYULA  
Parteneri:  
MITROPOLIA BANATULUI  
UNIVERSITATEA POLITEHNICATIMIŞOARA  
ARHIVELE NAŢIONALE. SERVICIUL JUDEŢULUI TIMIŞ  
  
Organizează prima ediţie a  
CONGRESULUI INTERNAŢIONAL   
AL CULTURII ROMÂNE  
cu tema:  
UNITATEA LIMBII ŞI A CULTURII ROMÂNE  
DEDICAT CENTENARULUI MARII UNIRI  
Timişoara  
14-16 iunie 2018  
  
Organizatorii propun următoarele domenii tematice:  
• Arte  
• Biblioteci   
• Biserică şi spiritualitate  
• Etnografie/Folclor  
• Istorie  
• Limba română  
• Literatura  
• Presa  
• Şcoală/Învăţământ  
  
Condiţii de participare şi informaţii preliminare:  
Vă rugăm să trimiteţi formularul de înscriere, însoţit de titlul şi rezumatul comunicării în format electronic (MS Word, Times New Roman, 12p./1,5r., între 300 şi 500 de cuvinte) şi de un scurt CV pe adresa: viviana.poclid@yahoo.com.  
Congresul se va desfăşura pe secţiuni, cu prezentarea de maximum 15 minute. Data limită pentru înscriere este 25 martie 2018. Decizia de acceptare (printr-un proces de peer-review) va fi anunţată prin e-mail până la 31 martie 2018.  
Volumul congresului va apărea sub egida Editurii Academiei Române şi va fi pus la dispoziţia autorilor la începutul Congresului. În acest sens, solicităm ca textul integral al comunicărilor să fie trimis pe adresa: ioandavidtm@gmail.com, până la 25 aprilie 2018. La redactare trebuie respectate următoarele condiţii minime: MS Word, Times New Roman, 12p./1,5r., max. 15 pagini, imaginile în format jpg vor fi trimise separat de text.  
  
De reţinut:  
  
Se percepe taxă de participare în valoare de 150 de lei, respectiv 200 de lei (pentru cei care participă la vizita documentară de la Alba-Iulia), urmând ca organizatorii să asigure în cadrul acestei sume, materialele promoţionale, masa participanţilor, cazarea (2 nopţi, 14 şi 15 iunie) şi costurile aferente excursiei de a doua zi. Taxa se achită la primirea mapelor. Cheltuielile de transport până la Timişoara şi retur revin fiecărui participant. Informaţii suplimentare vor fi comunicate în următoarele circulare.  
  
FORMULAR DE ÎNSCRIERE  
  
NUME ŞI PRENUME:   
  
FUNCŢIA ŞI INSTITUŢIA/ORGANIZAŢIA:  
  
NUMĂR DE TELEFON:  
  
E-MAIL:  
  
PARTICIP LA EXCURSIE (ALBA-IULIA): DA NU  
  
TITLU:  
  
REZUMAT: 
Referinţă Bibliografică:
CONGRESUL INTERNAȚIONAL AL CULTURII ROMÂNE, 14-16 iunie 2018, Timișoara / Viviana Milivoievici : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2614, Anul VIII, 26 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Viviana Milivoievici : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viviana Milivoievici
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!