CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Modele >  
Autor: Viorel Vintilă         Ediţia nr. 3083 din 10 iunie 2019        Toate Articolele Autorului

Viorel VINTILĂ - LA MULȚI ANI RADIO PRODIASPORA!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Am ajuns la Radio ProDiaspora acum mai bine de 9 ani. „RPD” este un radio on line care are emisiuni pentru toate vârstele şi toate gusturile! Avem chiar o mică realizatoare care face emisiuni şi care are doar 10 anişori. Suntem un grup de voluntari inimoşi, din toate colţurile lumii şi care facem radio din plăcere şi pasiune, pentru românii din ţară şi din diaspora. Suntem o mare familie, mulţi dintre cei care realizează emisiuni şi dintre ascultători ne cunoaştem chiar personal.  
 
Eu, unul, o ştiu personal pe doamna Ecaterina Câmpean de peste 9 ani - a fost şi la lansarea cărţii mele „Românaş la San Francisco", de la Braşov, din anul 2011, carte editată de prietenul şi scriitorul George Roca, şi el membru de bază al familiei ProDiaspora.  
 
La aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Radio ProDiaspora pe pagina de Facebook a radioului, se interacţionează în direct cu ascultătorii şi noi încercăm la rândul nostru să le răspundem tuturor - deşi e cam greu să o facem pentru că intr-o emisiune de două ore avem 300- 400 de mesaje, dar ne străduim cât mai mult să le răspundem la mesaje şi la dedicaţii.  
 
Faptul ca Radio Prodiaspora rezista de 10 ani, este mărturia cea mai vie, că se face o treabă bună şi ascultătorii ne susţin şi ne ascultă în număr din ce în ce mai mare.  
 
La mulţi ani Radio Prodiaspora şi la câţi mai mulţi ascultători.  
 
Viorel VINTILĂ  
San Francisco, California, SUA  
Realizator al emisiunii:  
„Tonomatul oldies”  
Radio ProDiaspora  
 
Referinţă Bibliografică:
Viorel VINTILĂ - LA MULȚI ANI RADIO PRODIASPORA! / Viorel Vintilă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3083, Anul IX, 10 iunie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Viorel Vintilă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Vintilă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!