CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Iartă-ne sau iartă-i Doamne?
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Spre sfârșitul începutului celor fără de Dumnezeu, conducători-politicieni, administratorii acestora, judecători și popi îmbrăcați, în fără de lumină, lumea se va schimba iar cheia acestuia va descuia întunericul din minților celor ce din gropi cu mâinile către cer vor striga …  
  
- Nu mai vrem conducători-politicieni, judecători și popi fățarnici … nu mai vrem eretici … nu mai vrem satane îmbrăcate în haina bisericilor și-n haina autoritătii statului, a minciunii, a furtului … nu mai vrem … Iartă-ne Doamne!  
  
 
  
Sunt părți din generații a căror viață împiedecă creația lui Dumnezeu, o intoxică, o otrăvesc, o spurcă, o fac gunoi și omoară viul noului născut ... Sunt cei a căror vârstă nu mai poate fi, nici educată, nici reparată, vârstă care are anormalul în ea, din 1945 când Rusia pe fiare mugind pe șenile a adus, pe prost, pe puturos, pe criminal, pe excroc, etc. la conducerea României. Aceștia și-au pus, popii lor, judecătorii lor și asasini pe măsură … Au lăsat mulțime de moștenitori cu gene strâmbe chiar dacă educate ... păduchi și sugători, mii, zeci de mii, copiii bețivilor și nemernicilor mahalalelor care astăzi stau cățărați pe scaunele puterii! Conducători cu judecători și popi îmbrăcați în haina diavolului ce-n ochi lor nu vezi decât iadul! Vai ție Românie!  
  
Un fiu de milițian astăzi mare politician PSD zbiera în fața adunăturii de fiare de avere infometate;  
  
- Vreți să vă conduc? Vreți ca să scăpați de închisoare? Vreți să nu mai fiți condamnați, pentru furt, pentru abuz, pentru corupție, pentru nesimițire, pentru agresiune, pentru averile uriașe adunate de pe spatele proștilor?  
  
- Da!  
  
- Mai tare!  
  
- Daaa …  
  
- Mai tare!  
  
- Daaaaaa … Daaaa …  
  
Incredibil! Cum parte din acest popor poate să strige;  
  
- Vrem independența justiției, de fapt a acelora care ne-au furat când peste 80/100 dintre judecători, sunt judecătorii lor, judecători care au dat sentințe în favoarea acestora și fac parte din găștile lor? Pentru parte din acest popor cu asemnea satane nu poți aprinde lumina!  
  
Urez sănătate și putere celor din sfânta biserică care slujesc omul în numle măreției lui Dumnezeu și nu pe ei. Urez la fel și acelor judecători din păcate foarte puțini care din biserica dreptății îndreptă lucrurile strămbe și dau pilde prin pedeapsă pentru fapte care să nu se mai repete în viitor.  
 
Articol publicat în Europe a New Time  
 
https://plus.google.com/collection/wOazPF?fbclid=IwAR3QBaxUALWF6K__0saIU66a_RJ4qVtvk-emzc_w779lz-t5nMbLBzqjHr4https://plus.google.com/collection/wOazPF?fbclid=IwAR3QBaxUALWF6K__0saIU66a_RJ4qVtvk-emzc_w779lz-t5nMbLBzqjHr4  
  
@ viorel muha  
  
Referinţă Bibliografică:
Iartă-ne sau iartă-i Doamne? / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2928, Anul IX, 06 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!