CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

- STATUL PARALEL –
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Realitatea este cu mult mai devastatoare decât pare! Statul Paralel există. El este paralel cu statul de drept și este partea coruptă. Acesta este format din funcționarii publici din toate instituțiile statului, de la cel mai mic nivel până la nivel de ministere. Acesta este compus, din: funcționari publici, demnitari, magistrați (în special judecători) notari, avocați și politicieni din toate partidele, în frunte cu PSD, majoritatea neamuri, pile și relații. Au defectat și mulți procurori, dar nu ei dau cu ciocanul în masă. Pe lângă aceste structuri sau lipit și alte fețe, mai ales pe langă primării și sediile de partid, femei care au devenit, ori membre de partid, ori angajate. Multe dintre acestea și-au folosit calitățile trupești trecând prin proprietatea intimă a primarilor, a șefimii din partide sau din instituțiile statului. Cu această calitate au absolvit și facultatea de drept, mai ales tinere din Moldova sau din Oltenia, cele mai sărace zone care au invadat aceste instituții. Unele chiar au reușit să acumuleze cunoștințe serioase proporțional cu averea acumulată.  
  
 
  
Multe au ajuns în vârful instituțiilor de forța ale statului. După ceva ani au devenit și doamne, unele măritate cu marii bogătași care au avut același drum, dar cu ceva ani mai în urmă. Din Moldova până la București există un drum special. Nu era departe și avem o astfel de cuceritoare și președinte. Acum este pe undeva prin Costa Rica. Asociați cu aceste structuri într-un organism de simbioză, excrocii țari au devenit oameni de afaceri. Baza acestui - STAT PARALEL - o reprezintă primarii cu grupări de crimă organizată, foarte vastă și dezvoltată care cuprinde și societatea privată. Toată această adunătură este susținută de prostimea țării, de pensionarii care cerșesc câte zece lei la pensie și hoțimea conducătoare. Au și posturi de televiziune cu moderatori care poartă costume și anexe, prețul la o garsoniră, Antena 3!  
  
 
  
Accesul la STATUL PARALEL ți-l face, în general, relația, prietenul sau ruda și este motivat de interesul de a obține drepturi pe care nu le poți obține legal sau de drepturi care nu le ai. Moneda de plată sau recompensa este extrem de variată, favoruri, servicii, intervenții, drepturi privind terenuri, case, păduri, fonduri locale centrale sau europene până la milioane de euro, bani lichizi. In STATUL PARALEL furtul de bunuri, de bani publici și privati (retrocedari) este foarte bine organizat și pus la punct cu protecția persoanelor din justiție, în special judecători. De la Ion Iliescu lăsare, cu politica bolșevică promovată de către acesta, nu pe baza unor valori morale reale, România a deveni un stat cu mult mai corupt decât știu țările occidentale, dar … Corupților din toate partidele, să ne unim și să acuzam – STATUL PARALEL –  
  
@ viorel muha  
  
Referinţă Bibliografică:
- STATUL PARALEL – / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2620, Anul VIII, 04 martie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!