CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Cugetari >  

CUGETARI DESPRE VIATA

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Iubirea? Este moneda pe care puțini sunt cei care știu să o cheltuiască cu chibzuință, pentru amândoi!  
 
@ viorel muha  
 
Cea mai mare durere este nedreptatea!  
 
@ viorel muha  
 
Nu pune în inima ta focul nici unei iubiri, că vei rămâne la sfârșit doar cu niște tăciuni, stinși și fără nimic în ei!  
 
@ viorel muha  
 
Nu-ți pune sufletul pe scena lumii în văzul tuturor că nu vei fi pentru nimeni actor, ci doar, câdva, uitat și-un simplu muritor!  
 
@ viorel muha  
 
Nemernicule! Judecă-te întai pe tine și apoi pe alții, chiar dacă ei ți-au făcut cel mai mare rău. Nemernicia ta este bunătatea pe care nu ai știut să o dai! Ai greșit! Ai dat-o tuturor și ai rămas, doar cu un trup fără suflet și gol!  
 
@ viorel Muha  
 
Sunt fețe și voci de îngeri, dar de multe ori în dosul lor, e doar noaptea și întunericul din sufletul lor!  
 
@ viorel muha  
 
Sunt momente când trebuie să nu te bagi, nici pe tine însuți în seamă, într-o lume nebună, pentru că faci parte din ea! Fi nebun și tu și râde de propria- ți ta viață! Bate-ți joc de ea la fel ca ei, altfel nu vei putea să supraviețuiești!  
 
@ viorel muha  
 
Nu măsura unele adâncimi cu ce crezi tu că ai mai bun, căci mintea femeii are alte măsuratori. Bărbații o fac deseori … și căt de mult se înșeală!  
 
@ viorel muha  
 
Intro societate coruptă și ocupată de nulități, valorile dispar odată cu creația lor.  
 
@ viorel muha  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
CUGETARI DESPRE VIATA / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2484, Anul VII, 19 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!