CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Libertate >  

Judecătorul de Întuneric
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Să nu te-n crezi niciodată în omul cu robă. Ochiul lui absoarbe lumina și-o strâmbă în el, o îndoaie și o contorsionează, încearcă să scoată din ea Dumnezeirea. Cățărat pe o cracă a unui pom care nu a înflorit niciodată, cracă numită sală de judecată, el scrutează viețile oamenilor din interiorul lor, și, încet, încet, le soarbe sufletele. Copacul este uscat cu negru de întuneric de când printre oameni, drept om el pășește. Poate avea chip de bărbat sau de femeie. A încurcat destine și s-a cățărat pe scara putinței absolute. A devenit întunericul oamenilor care judecă. Are însemne de autoritate și bate-n destine cu ciocanul. Fură pâinea celor truditori și-o dă celor din întunericul din el. Feriți-vă să ajungeți în fața judecătorului de întuneric căci el vă ia sufletul și vi-l bagă în iad. (Judecător cățărat cu chipul în copacul răului și-a binelui din grădina Edenului iar cu sufletul în satanele iadului) Lumina vine din lumină, nu din întuneric!  
  
@ viorel muha  
  
"Lumina nu vine din lumină, ci din întuneric." Mircea Eliade în Isabel şi apele diavolului, capitolul VII - "Visul unei nopţi de vară" Mircea Eliade a văzut inversul României de astăzi! România, țară bogată și frumoasă, a încăput pe mâna celor din întuneric între anii 1945-1990 și între 1990-2017. Din cauza celor din întuneric, satane care sau cățărat pe scara puterii, România a fost părăsită de către cei mai buni fii ai ei, cei mai pregătiți, cei mai harnici, fii care nu au putut să iasă la lumină din cauza acestui întuneric. Dacă România prin cei care realizează că mai poate fi salvată nu va curăța instituțiile statului de acest întuneric și de acest rău, va rămâne mereu în coada Europei și există pericolul să dispărem ca popor. Pământul României este cumpărat de către străini. Românii vor ajunge sclavi pe propriul lor pământ. Lumina vine din lumină, nu din întuneric!  
  
In anul 2005 am intrat în contact cu justiția din România! Dacă în Statele Unite mi-ar fi povestit cineva ce-aș putea păți în instanțele din Romania, că voi trăii un coșmar pe parcursul a 12 ani și că voi ajunge să mă judec pentru drepturi furate, 12 ani, că poți fi pur și simplu un nimic în fața resturilor de conștință și de probitate profesională a unor judecători, produsul unei societăți decadente moral, aș fi pus între mine și România, încă pe atâta distanță. Oamenii cinstiți nu au ce căuta în România. Acestă țară este grav bolnavă. In România există un - SISTEM - de crimă organizată condus de către judecători, mai ales de către cei din civil, judecători care au participat din plin la marele jaf, ei constituind principalul pilon al aceastui - SISTEM -. Bunicul a avut 12 Ha. Primăria Dobroești (primarul și gașca) le-au furat pe toate în complicitate cu politicienii, cu interlopii neoficiali și oficiali, cu judecătorii. In jurul Bucureștiului există numeroase localități lipite de acesta. Sunt cele mai valoroase terenuri din România. Grupul de crimă organizată, Primării-Prefectura Ilfov și instanțele de judecată ale Judecătoriei Buftea, Judecătoriei Cornetu și Tribunalului Ilfov, au dat sentințe în favoarea hoților de terenuri, de bunuri imobile, de bunuri publice, etc. Până când România nu va face curățenie în Corpul Judecătorilor, această țară nu se va face bine! Au manipulat populația României în așa hal cu pretinsa independență a justiției, încât judecătorii fără a avea vreo problemă, vreo frică de lege, ascund jaful lor, apără și albesc cu pedepse cu supendare pe cei care au furat sute de miliarde de euro, valori care ar fi situat România cu mult peste media europena de dezvoltare.  
 
Autoritatea statului dată celor cu întuneric în ei, nu-i scutește de a fi înlăturați, de a fi pedepsiți, iar sentințele, hotărârile și deciziile lor anulate, indiferent de cine și când au fost date. Prescripția nu-i o lege care să-i scape de pedeapsă și de întoarcerea bunurilor înapoi de unde au fost furate, în condițiile când acești oameni ai întunericului au avut sau au puterea autorității!  
 
Aprilie 2017  
  
Referinţă Bibliografică:
Judecătorul de Întuneric / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2294, Anul VII, 12 aprilie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!