CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Libertate >  

Invazia Europei
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Să nu uităm trecutul pentru a mai exista în viitor!  
 
@ viorel muha  
 
Informaţiile corecte, reale, la obiect, în timp util, nu le sunt accesibile tuturor. Inca mulţi nebuni, aleşi, conduc multe state în lume. Aceştia niciodată adevăr nu au grăit, ci poate cei de la balamuc, băgaţi de către ei. In lumea arabă există mai multe părţi: Rusia, o ţară cu conducători nenorociţi ca şi-n România, liderii religioşi mulsulmani care nu vor să-şi piardă privilegiile, tineretul care a are acces la lumea civilizată prin internet şi telefonia mobilă, tineretul arab care aruncă lanţurile sclaviei religioase şi care vor liberalizarea religiei şi-a vieţii lor, o parte dintre bărbaţii arabi care nu vor să muncească şi care vor haremuri şi femeia în genunchi, cu drept de moarte asupra ei şi care se pregătesc … de terorism şi … Stratele Unite care se confruntă indirect pe acest teritoriu cu Rusia.  
 
Invazia europenă este provocată de către Rusia împreună cu liderii religioşi arabi, pe baza instigării a acestor grupuri ca să năvălească-n Europa, posibile victime ale unui eventual razboi, masiv regional. Acest grup de refugiaţi este împănat cu terorişti musulmani şi KGB –işti. Pe lângă aceste forţe care se confruntă, sunt şi corporaţiile multinaţionale care profită. O altă categorie sunt nenorociţii de traficanţi şi mijlocitori de trafic de arme. Rusia vrea să călărească Europa şi o pune în faţa la două fronturi, Ucraina şi lumea muslumană, care o invadează. La un moment dat Europa va ceda şi va invita pe americani să cureţe cu mii de bombe şi rachete statul islamic şi forţele care-l protejează. Poporul rus se va răscula şi-l vor termina pe Putin, un criminal care a omorât zeci de mii de oameni. Instituţii ale statului român sunt împănate cu personaje care ar trebui sa plece în Rusia. Aceştia acuză fără nici un drept şi iraţional pe cei care fac referire la grupul de refugiaţi de război, că fac discriminare, când afirmă ca este posibil ca aceste grupuri de refugiaţi să fie înpănate cu terorişti. Avem în România resturi care nu au ce căuta în anumite instituţii! România trebuie să facă o selecţie drastică privind pe cine şi în ce condiţii sunt acceptaţi pe teritoriul ei. In România arabii nu au venit ca să muncescă. Ei, marea majoritate, au venit ca să facă afaceri cu doi lei şi au plecat cu milioane. Au cumpărat, fabrici, magazine, pământ cu complicităţi locale şi centrale, pentru ca să facă speculaţii finaciare. Rezultatul ? In România a avut loc cel mai mai mare jaf din istoria ei. Soluţia refugiaţilor este curăţirea cât mai repede a statelor islamice şi construirea la refugiaţi, la ei acasă, de societăţi democratice cu o religie morală bazată pe drepturile omului, iar în actuala conjuctură de extindere a extremismului, prin efortul internaţional comun, cu forţa armată şi de altă natură!  
 
@ viorel muha  
 
Referinţă Bibliografică:
Invazia Europei / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1716, Anul V, 12 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!