CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Reportaj >  

This is Brasov
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Acesta este Braşovul. Locul unde nopţile din adâncuri de munte se aud dacii, locul unde se aude boncălăitul cailor pe pietrele cetăţii, burgului cu comercianţi, locul unde se aude … istoria … Acesta este oraşul în care m-am născut, locul unde cerul sărută şi şopteşte pământului, locul unde dăinuie în ziduri de cetate, inimi de oameni adevăraţi ai acestui pământ.  
 
viorel muha  
 
“Se spune că acasă este acolo unde-ţi este inima. Dar acasă … Indiferent încotro te-drepţi, indiferent unde-ai fost … Priveliştile pe care le vezi, aerul pe care-l respiri, viaţa pe care o duci … Acesta este Braşov … unde inima-ţi aparţine. Pentru că uneori răsăritul nu apune, iar unele amintiri nu se şterg niciodată. Când un loc de o aşa splendoare va da frâu imaginaţiei şi oamenii îţi vor spune poveşti atât de captivante încât vei auzii fiecare – şi toate – cuvintele … despre un loc a cărui istorie pare mai puţin reala şi mai mult pretinsă … şi cu castelele ireale la marginea orizontului … “  
 
Vizionaţi acest splendid clip reportaj ….  
 
Orașul Brașov, prezentat într-o filmare superbă O filmare realizată deasupra orașului prezintă imagini inedite din Brașov. Prezentarea este făcută în limba engleză, cu subtitrare în română. Clipul, postat joi, pe Youtube, a adunat deja aproape 60.000 de vizualizări. Brașovul este unul dintre orașele românești care atrage cei mai mulți turiști străini.  
 
 
Referinţă Bibliografică:
This is Brasov / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1638, Anul V, 26 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!