CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Gâdele ( Mihai Gâdea şi Antena 3)
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Introvertirea inconştientă are la bază, bunurile materiale, poziţia socială şi puterea asupra oamenilor, de multe ori instinctivă. Aceasta găseşte canale prin care răul penetrează societatea, până la cel mai înalt nivel. Efectul este devastator deoarece sunt momente în viaţa unei societăţi când datorită unor conjucturi politice şi economice, populaţia inconştientă şi din cauza necunoaşterii importanţei momentului istoric de schimbare sau în cazul când a scăpat dintr-o dictatură şi închisoare ideologică, oferă breşe deschise pentru ca spre vârful cetăţii să acceadă foarte multe caractere, fără omenescul timpului la care ei există. Mihai Gâdea dovedeşte aceste trăsături de caracter prin faptul că dorinţa sa, “apostolică”, înăscaută şi dublată de tare concepţionale, este construită împotriva raţionalului. Deoarece sutana credinţei îmbrăcată cândva nu ia satisfacut poftele de apostolat, a ales calea blamării publice a raţionalului. Mihai Gadea parţial sau total construieşte lumi groteşti, lumi în care ficţiunea şi realitatea sunt a aceluia care este Mesia personalităţii sale. Mihai Gâdea este negativul unui film al realităţii, realitate construită perfid şi cu corecturi ale unuia care a trăit într-un regim totalitar, Dan Voiculescu!  
 
Gadele  
 
Gâdele ridică încet unealta lui şi cu un pas, se dădu înapoi. Toporul cu lama lată căzu năpraznic iar căpăţâna sării ca o minge cu ochi holbaţi, rotindu-se înfricoşător. Apoi, cu mişcări leneşe, acesta luă o bucată mare de împletitură şi şterse lama uriaşă, ca pe o bijuterie, încet şi minuţios pentru viitoarea lovitură. Mihai Gâdea are o astfel de unealtă în gură, al cărei tăiş, retează minţile, gândirea, logica şi bunul simţ.  
 
In numele demonilor şi-al noului mesia satanic, Dan Voiculescu, contrar lui Dumnezeu, contrar Bibliei şi-al Creştinătăţii, contrar Poporului Român prin fostul pastor, zi de zi, acesta săvârşeşte blasfemii, pângăreşte minţi neştiutoare, modifică demonic destine şi distruge vieţi, a milioane de oameni şi de copii cărora le face demonic viitorul.  
 
Antena 3 este noua Biblie încă pentru mulți,iar Dan Voiculescu un nou mesia satanic, pentru proşti, corupţi şi alţi demoni! La îndrumările ateiştilor, anticreştini, ale lui V. Ponta şi C. Antonescu, a fost constituită Biserica Satanică peste a cărei act de împărtăşenie, de păcate, nu-n-dreptate şi adevăr, a fost numit tartorul lumilor negre din iad!  
 
A venit vremea când oameni ai întunericului, fac din cuvânt satanic adevăr. Cumpăra suflete, distrug vieţi, confiscă minţi, iar chipul intunericului şi l-au pus pe pereţi de biserici. Ei îngroapă binele şi au făcut din rău, cruce neagră, pentru ei şi celor asemenea lor. Nu poţi să-i ierţi, Doamne, decât trecându-i prin purgatoriul iadului şi prin cenuşă arsă, pentru a scoate răul din ei.  
 
Niciodată nu-ţi pune mintea cu omul slab de duh, ci doar încearcă să-l înţelegi, să-n-cerci ai deschide cât poţi, mintea, iar la vederea satanei, acoperă-ţi ochii, OMULE, drept întru Dumnezeu şi nu întoarce capul, ca după Sodoma şi Gomora!  
 
Priviţi atent expresia feţei lor, ochii care au intrat într-o transă satanică, buzele care trimit cuvântul iudaic, iar mâna cu degetul arătător, acuzator care incriminează şi condamnă! Acesti Inchizitori ai Satanei, sunt cele o mie de fatete ale răului, a dezordinii, o construcţiei demonice pe pământ, a forţelor întunericului.  
 
Mihai Gădea este o distorsiune spaţio-temporală, o eroare a unui eveniment, un string al negativului în confruntarea dintre întuneric şi lumină, între materia pozitivă şi cea negativă, etc.  
 
Niciodată nu-ţi pune mintea cu omul slab de duh, ci doar încearcă să-l înţelegi, să-n-cerci ai deschide cât poţi, mintea, iar la vederea satanei, acoperă-ţi ochii, OMULE, drept întru Dumnezeu.  
 
@ viorel muha  
 
Referinţă Bibliografică:
Gâdele ( Mihai Gâdea şi Antena 3) / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1600, Anul V, 19 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!