CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  

NE AȘTEAPTĂ O SITUAȚIE SUMBRĂ FĂRĂ PRECEDENT
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Spunând:”Cei care vin...”, la cine vă referiți când aceleași partide au fost votate doar că membrii acestora se mută dintr-un birou în altul!Adică în aceleași instituții: Parlament, Guvern, primării, prefecturi, consilii județene etc 
  
În rest nimic nu s-a realizat.Vom rămâne ”căzuți” în aceeași prăpastie încă 4 ani legat de economie, industrie, agricultură și salarizare, deoarece am ajuns cu partidele mari care sunt votate acum, la coada tuturor țărilor europene în acest sens.Când politicienii și angajații lor din domeniul de stat și-au triplat salariile, sau le-au mărit și de 5 ori iar 78% din angajații țării, cu precădere cei din domeniul privat au salariul minim de mizerie pe economie de 1360 lei în mână lunar, sub 280 euro,cel mai mic din Europa, la programul normal de muncă de minim 176 ore, nu ne referim la banii obținuți pe orele suplimentare efectuate după program ori în zilele de sâmbătă sau duminica,ori la cei obținuți prin realizarea unei norme de producție mărită față de cea stabilită anterior.Această salarizare a celor 78 % din angajații țării este mai mică de 5 ori față de salarizarea din țările europene.Însă salariile celor din domeniul de stat, făcute din taxe, impozite,de pe tot ce stă și mișcă prin sudoarea privaților, (imobile,mașini,terenuri,firme și alte bunuri plus din 42% din salariul angajaților din domeniul privat, este făcut conform ”standardelor”celor mai mari salarii din UE.Aceste aspecte vor duce România spre o sărăcie fără precedent și la o amplificată migrare a populației de pe teritoriul României spre alte țări cum nu s-a mai precizat în istorie. 
  
Referinţă Bibliografică:
NE AȘTEAPTĂ O SITUAȚIE SUMBRĂ FĂRĂ PRECEDENT / Vasile Dan Marchiș : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3629, Anul X, 07 decembrie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Vasile Dan Marchiș : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Vasile Dan Marchiș
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!