CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Vocatii >  

EXISTĂ UNII PIȘCOTARI LĂUDĂTORI PE FACEBOOK
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Unii care îmi poartă de grijă ”mirându-se” în comentariile unor postări că eu de ce nu sunt publicat într-o anumită antologie .Probabil se referă la cea/cele în care au fost ei incluși cu ceva materiale după ce au ”decartat” bani din buzunar Ho,Ho,Ho,dar la nivelul acela mediocru să mă cobor eu?Nici vorbă!Ei care tot laudă pe ”Tanda” și ”Manda” mai mult pentru diferite naivități dar ei văd,nu trebuie să le spun eu,că nu apucă să închidă bine portofelul că trebuie să-l deschidă iar și să ”decarteze” bani serioși pentru antologii,altfel nu-i publică nimeni prin felul cum abordează la modul cel mai slab posibil poezia.Ei nu-și pun niciodată întrebarea dacă versurile lor sunt demne de a fi publicate în reviste de prestigiu pe plan literar ci doar prin cunoștințe aranjează de premii și diplome la diferite concursuri și la câte 30-40 participanți odată dar în 9 din 10 aceste ”distincții” sunt acordate prin conjuncturi pe linie de funcții,colegiale sau politice ,nici pe departe pe linie de talent.Arăt aici pișcotarului/pișcotarilor de două parale că în care reviste sunt publicat eu cu poezii : 
  
”FAMILIA” din Oradea, 
  
”NEUMA” din Cluj-Napoca 
  
”ARGEȘ” din Pitești, 
  
”VATRA VECHE” din Târgu Mureș” 
  
”ALTERNANȚE” din Germania 
  
”SURÂSUL BUCOVINEI” din Suceava, 
  
”Meridianul Cultural Românesc” din Vaslui, 
  
”Litere” din Târgoviște, 
  
”Plumb” din Bacău , 
  
”Boem@”din Galați, 
  
”Mărturii culturale” din Satu Mare, 
  
în”Caligraf” din Alexandria” , 
  
”Leviathan”, 
  
”Arte”, 
  
”Revista nouă”, 
  
sau în ”Helis” din Slobozia, 
  
”Taifas literar” 
  
sau ”Negru pe Alb”, 
  
ori în ”Spații culturale” etc.Și am primit pe mail de la 8 sau 9 reviste că mă publică în numerele lor viitoare din decembrie,ianuarie,februarie și martie. 
  
Îi întreb pe acești mediocri lăudători că în care revistă/reviste dintre acestea au fost ei publicați cu versuri?Nu cred că au ce arăta deoarece prin felul cum scriu nu-i va publica niciodată în revistele de prestigiu care selectează drastic materialele după calitatea literară nu după cunoștințe și care se respectă ca valori pe plan cultural românesc și nu numai.Acești pișcotari care nu sunt nici pe departe cuprinși de harul creator viabil ci sunt lăudați doar prin cunoștințe de diverși auto denumiți literați mai mult sau mai puțin cunoscători cu adevărat ce înseamnă a crea după talent,ci descriu doar relatări banale puse sau nu pe rimă,pot publica doar în antologii pe bani și prin cunoștințe dacă deschid portofelul la fiecare publicație ca să plătească de fiecare dată,altfel rămân anonimi cu diplomă! 
  
Referinţă Bibliografică:
EXISTĂ UNII PIȘCOTARI LĂUDĂTORI PE FACEBOOK / Vasile Dan Marchiș : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3619, Anul X, 27 noiembrie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Vasile Dan Marchiș : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Vasile Dan Marchiș
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!