CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Istorisire >  

SUNT BUCUROS DIN NOU
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De la o prestigioasă revistă din România am primit un mesaj pe mail că în numărul viitor vor încadra versuri din creația mea.Voi reda la momentul oportun aspecte despre acest lucru. 
  
Stați stimați prieteni că nu e nimic pe linie de cunoștințe!Șigur că în acest sens am primit mesaje de la 8 sau 9 reviste că mă publică în numerele lor viitoare din lunile octombrie,noiembrie ,decembrie și ianuarie.Nu e vorba de premii,de diplome,de nimic în acest sens.Nu am postat un premiu de la ceva concurs literar nici de 11 ani.Am trimis poezii la un concurs la care au fost distinși cu diplome în jur de 30 de participanți însă eu nu am primit nimic Oare chiar se merge pe principiul cum mi-a spus personal un mare scriitor -membru al Academiei Americane,membru al Uniunii Scriitorilor din Germania și din România ,traducător de talie internațională ,citez:”Azi nu se mai dau premii după valoare.Chiar și un ”bravo” sau un bătut pe umăr nu sunt de pomană” Am încheiat citatul .Eu merg strict pe linie de har,printr-un stil personal,original prin care am fost publicat în prestigioasele reviste: 
  
”Familia” din Oradea, 
  
”Meridianul Cultural Românesc” din Vaslui, 
  
”Litere” din Târgoviște, 
  
”Plumb” din Bacău , 
  
”Boem@”din Galați, 
  
”Mărturii culturale” din Satu Mare, 
  
”Caligraf” din Alexandria” , 
  
”Leviathan”, 
  
”Arte”, 
  
”Revista nouă”, 
  
”Helis” din Slobozia, 
  
”Negru pe Alb”, 
  
”Nord Literar” din Baia Mare 
  
”Spații culturale” și în alte nenumărate reviste din mai multe județe ale țării. 
  
Stimați prieteni!Vă rog să-i întrebați pe cei care etalează tot la a treia sau a patra postare premii și diplome câte 30 sau 40 la câte un concurs de poezii,și sute de distinși cu asemenea ”distincții” la mai multe concursuri naționale sau ”europene”,că în care dintre revistele de mai sus au fost publicați cu poeziile premiate la concursurile respective ,sau doar le ”păstrează” în sertarele juriilor care au acordat la unii premii mai mult pe cunoștințe sau pe alte conjuncturi fie acestea pe linie de funcții,financiare,colegiale sau politice.Vă spun stimați prieteni din sfera literară sau din alte domenii înafara acestora că 9 din 10 premiați nu au ce arăta în acest sens.Si le transmit acestor ”distinși cu premii și diplome pe bandă rulantă la năvală (nu generalizez)că dacă nu-și vor îmbunătăți felul lor de a scrie poezii,nu-i vor publica niciodată în revistele care se respectă ca valori între publicațiile de prestigiu din România ci doar eventual prin cunoștințe și alte criterii pe care le-am menționat mai sus.Dacă dumneavoastră stimați cititori apreciați unele scrieri doar pe baza acestor elemente,vă înțeleg(pe unii) că nu sunteți scriitori ci doar cititori,dar scriitorii de calibru care văd realitatea și apreciază fără noimă aceste aspecte...nu merge spre un calificativ bun literatura ca ansamblu! 
  
Referinţă Bibliografică:
SUNT BUCUROS DIN NOU / Vasile Dan Marchiș : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3566, Anul X, 05 octombrie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Vasile Dan Marchiș : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Vasile Dan Marchiș
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!