CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  

ION STÂNGĂ, Istoria unei așezări dunărene. Comuna Gârla Mare. Jud. Mehedinți, Editura Tipo Radical. Drobeta Tr Severin, 2015, 161p.
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Recent a apărut așteptata și mult necesara lucrarea Istoria unei așezări dunărene. Comuna Gârla Mare. Jud. Mehedinți, Editura Tipo Radical. Drobeta Tr Severin, 2015, 161p. realizată de cunoscutul istoric-arheolog Ion Stângă. Lucrarea este interesantă atât pentru membrii așezării Gârla Mare dar și pentru cei interesați de trecutul nostru pentru faptul că după cum precizează autorul”Puține sunt satele județului nostru cu o istorie atât de bogată ca a satului Gîrla Mare. Este istoria moșilor și strămoșilor noștri, a noastră, cei de azi și a celor care vor veni.” Lectura istoriei acestei așezări dunărene ne convinge de faptul că ” Satul natal reprezintă rădăcinile care te țin legat de el nu țin cont de faptul că cineva l-a făcut faimos în lume, sau poate l-a făcut de ocară. Pe toți fiii rătăcitori satul îi primește cu brațele deschise” ne oferă speranța distinsul autor în cuvântul introductiv al lucrării. Varvara Magdalena Măneanu-muzeograf 
Referinţă Bibliografică:
ION STÂNGĂ, Istoria unei așezări dunărene. Comuna Gârla Mare. Jud. Mehedinți, Editura Tipo Radical. Drobeta Tr Severin, 2015, 161p. / Varvara Magdalena Măneanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1750, Anul V, 16 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Varvara Magdalena Măneanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Varvara Magdalena Măneanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!