CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Valeriu Dulgheru         Ediţia nr. 2825 din 25 septembrie 2018        Toate Articolele Autorului

Valeriu DULGHERU - PETIȚIE PENTRU REUNIFICARE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mult Stimați Prieteni!  
 
Situația din Basarabia ramâne deosebit de incerta. Speranța unionistă este tot mai mult compromisă de înșiși „unioniștii”, care nicidecum nu pot (sau nu doresc!) să se unească.  
 
Pe acest fundal mințile inguste kremlineze se activează tot mai mult, în special, acum în preajma alegerilor parlamentare. Miza lor este de a prelua în întregime puterea și a reorienta vectorul la 180 grade spre Rusia. Tot mai mult apare temerea că noi, unioniștii, de unii singuri ne vom descurca cu greu. Rămâne ca problema noastră de ReUnire cu Țara sa fie cât mai mult internationalizată, așa cum faceau înaintașii noștri la Paris în preajma Micii Uniri de la 1859.  
 
Un bun prieten, cu mare dragoste de Basarabia (soţia fiindu-i din Basarabia), profesor universitar de la Universitatea din Texas, Petru A. Simionescu, a demarat semnarea unei importante petiții electronice: „Moldova - România reunite”.  
 
Susțineți reunificarea Republicii Moldova cu România și semnați petiția din linkul de mai jos! Dezactivați primul " √ " din dreapta pentru semnătura privată.  
 
Support the cause of Moldova - România reunification and sign the electronic petition linked below!  
 
Unterstützen Sie die Sache der Republik Moldau - Rumänien und unterschreiben Sie die unten verlinkte elektronische Petition!  
 
Soutenez la cause de la réunification de la Moldavie et de la Roumanie et signez la pétition électronique ci-dessous!  
 
 
În momentul când va fi semnată de un număr suficient de persoane (măcar 10 000) profesorul se angajează să o transmită pe căile sale următorilor factori de decizie:  
 
Parlamantul European:  
 
Cancelarul Angela Merkel:  
 
Ministerul de externe al Franţei:  
 
Preșendintele Donald Trump:  
 
US President Donald Trump  
The White House  
1600 Pennsylvania Avenue NW  
Washington, DC 20500  
USA  
 
Comitetul de Relaţii Externe al Congresului SUA:  
 
US Congress Foreign Affairs Committee  
2170 Rayburn House Office Building  
Washington, DC 20515  
USA  
-----------------------------------  
Rugămintea este de a transmite această petiţie cât mai multor persoane.  
Cu deosebită consideraţiune,  
 
Valeriu DULGHERU  
Chișinău, Basarabia  
20 septembrie 2018  
 
Referinţă Bibliografică:
Valeriu DULGHERU - PETIȚIE PENTRU REUNIFICARE / Valeriu Dulgheru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2825, Anul VIII, 25 septembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Valeriu Dulgheru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valeriu Dulgheru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!