CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poezie > Familie >  
Autor: Valeria Iacob Tamaş         Ediţia nr. 1858 din 01 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

Într-o zi am să mă prefac în ploaie de vară

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Într-o zi am să mă prefac în ploaie de vară  
  
Într-o zi am să mă prefac în ploaie de vară, am  
să cad în stropi mărunți pe acoperișul casei tale;  
fiecare strop te va striga pe nume până când  
îți vei aduce aminte cine sunt.  
Stiu, vei rosti numele atâtor femei încât   
privindu-mă mai apoi în ochi ți se va face rușine  
dar dragostea este un lucru care ni se întâmplă   
de mai multe ori fiecăruia.  
Știu, știu, îmi vei spune că pe mine m-ai iubit mai mult decît pe toate la un loc, asa suntem noi oamenii avem întotdeauna câte o minciună la îndemână pe care o rostim de atâtea ori încât sfârșim prin a o crede.  
Dar eu am să aleg să fiu ploaia ta doar pentru o noapte,n-am să zabovesc mai mult, vreau să trezesc în tine toate amintirile, vreau doar ca rana de mine să îți rămână mereu deschisă, eu vreau să fiu cutițul tu rana lui nevindecată; n-am să mă sfiesc, va fi o noapte în catre va curge mult sânge.  
Minte-mă, răscolește în tine adânc, sapă, zgârăie, scurmă, țipă!  
Vreau ca durerea ta de mine să fie maximă.  
Mă voi preface când îmi spui că mă iubești că te cred, ți-am pregatit cea mai frumoasă noapte de dragoste, am gandit totul din timp, va decurge totul perfect, la fel ca și o crimă premeditată.  
Cu fiecare sărut voi semăna în tine floarea tristeții, nici nu ai să simți cum viata ta se va schimba în rău de azi pe mâine.  
Iubirea, da iubirea este un joc plăcut, de la tine am învățat asta, câștigă întotdeauna jucătorul care știe să măsluiască zarurile, am avut profesorul perfect, exercițiul te învață să fii mereu cel mai bun.   
Niciodată nu este prea târziu pentru a trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste și nimic nu va întrece vreodată dulceața răzbunării chiar dacă în urmă două inimi rănite își vor blestema ceasul în care s-au cunoscut.  
Într-o zi am sa mă prefac în ploaie de vară chiar dacă știu că am putea împărți același nor. 
Referinţă Bibliografică:
Într-o zi am să mă prefac în ploaie de vară / Valeria Iacob Tamaş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1858, Anul VI, 01 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Valeria Iacob Tamaş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valeria Iacob Tamaş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!