CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Beletristica >  

Multumiri pentru premiul
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Bună ziua, prieteni! 
  
A sosit şi premiul! Ȋnceputul de an mi-a fost de bun augur: premii neaşteptate, colaborări fructuoase, oameni deosebiţi, invitaţii deosebite, uşi deschise în nesperate locuri. Sper să fie tot anul aşa! Pentru toate acestea, mulţumesc, în primul rând, Domnului Dumnezeu! Mulţumesc acestor oameni minunaţi şi deosebiţi care m-au cooptat şi promovat, având încredere în mine! 
  
Mulţumiri speciale aş vrea să aduc Editurii şi Revistei „Armonii culturale”, domnului director al editurii şi revistei, Gheorghe A. Stroia, pentru acest premiu special şi cadoul minunat: două preţioase cărţi. Mulţumesc şi autoarei Luminiţa Zaharia pentru cartea oferită. 
  
Mulţumiri organizatorilor Concursului Internaţional de Poezie „Călător prin stele”, un concurs inedit, deosebit şi binevenit! Sper să continue tot aşa şi chiar mai bine! 
  
Felicitări şi mult succes în continuare organizatorilor concursului şi preşedintei Asociaţiei „Clubul expresia ideii”, doamna Mariana Bendou! Felicitări premianţilor şi participanţilor la concurs! 
  
Mulţumesc vouă, prieteni, că existaţi în viaţa mea! Pace şi bucurii tuturor! 
  
Cu pretuire si mult respect, 
  
Urfet Sachir. 
  
Referinţă Bibliografică:
Multumiri pentru premiul PRO LITERA ! / Urfet Șachir : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1860, Anul VI, 03 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Urfet Șachir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Urfet Șachir
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!