CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Beletristica >  

Poezii traduse in limba turca intr-un volum aniversar - Multumiri!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi şi îndrăgiţi prieteni! 
  
Viaţa îşi are surprizele ei, iar unele chiar mai puţin decât ne aşteptăm. Asta mi s-a întâmplat mie acum, când nu am sperat că voi apărea vreodată în cartea unui autor, scriitor şi poet de valoare, ca distinsul domn al liricii poetice române Mihai LEONTE. Trebuie că mi-a pus Dumnezeu mâna pe frunte când m-a purtat pe aleea împodobită şi înmiresmată a acordurilor lirice împletite cu aroma florilor de mai şi puritatea cristalelor de iarnă. E mai mult decât am sperat! Pentru asta, sunt recunoscătoare Domnului Dumnezeu şi domnului Mihai LEONTE care A CREZUT ȊN MINE şi mi-a acordat şansa promovării mele ca traducător în preţiosul „VOLUM ANIVERSAR LA ȊMPLINIREA A 75 DE ANI DE VIAȚĂ – MIRACOLUL ANILOR” aparţinând domniei sale şi pentru care ţin să aduc sincerele mele MULȚUMIRI cu toate gândurile mele bune şi urări de bine, sănătate şi prosperitate şi multă inspiraţie pentru alte volume aniversare pe care să le sărbătorim împreună. LA MULȚI ANI încă o dată, maestre! Să ne trăiţi întru mulţi ani sănătoşi şi fericiţi alături de noi şi familia dvs.! 
  
Iată, mai jos, şi pozele cu volumul în care am această deosebită onoare să apar alături de distinsul autor! - (pozele in cronologia mea) 
  
Pentru voi, dragi prieteni, să ne bucurăm împreună! 
  
Vă doresc o seară liniştită şi senină alături de cei dragi! 
  
Cu preţuire, 
  
Urfet Şachir 
  
Mangalia, 22.01.2016 
  
Referinţă Bibliografică:
Poezii traduse in limba turca intr-un volum aniversar - Multumiri! / Urfet Șachir : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1848, Anul VI, 22 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Urfet Șachir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Urfet Șachir
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!