CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Beletristica >  

MESAJ DE MULŢUMIRE TUTUROR PRIETENILOR MEI LA CUMPĂNA DINTRE ANI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MESAJ DE MULŢUMIRE TUTUROR PRIETENILOR MEI LA CUMPĂNA DINTRE ANI  
 
"Cuget, deci exist!"  
Gânduri la final de an  
 
Mă gândesc la vechiul an 2015 şi mi se derulează în minte atâtea şi atâtea evenimente prin care am trecut, plăcute şi, din păcate, cele mai multe neplăcute. Nu voi face un bilanţ acum, deşi e un moment bun pentru acest lucru la final de an, voi spune doar atât că a fost anul în care am învăţat poate cele mai multe lecţii de viaţă. A fost anul în care mi-a fost testată adevărata valoare prin proba cea mai dură: proba focului. A fost anul în care am învăţat că şi atunci când eşti lovită nemeritat, poţi continua cu zâmbetul pe faţă, oricât de dureros ar fi şi oricât de multe judecăţi false ar întâmpina sufletul tău, poţi continua viaţa cu fruntea sus, pentru că tu ştii că adevărul este de partea ta, pentru că tocmai aceste lovituri au scos din adâncurile fiinţei tale calităţi nebănuite, la fel şi defectele pe care, altfel, nu le vedeai. Toate acestea te-au ajutat să te cunoşti mai bine, să-ţi cauţi calea luminoasă şi să-ţi croieşti un nou drum: drumul spre un nou răsărit. Trebuie să ajutăm soarele să răsară pe strada noastră. Fără efortul nostru, poate nici el nu găseşte aleea întunecată a inimii noastre, ca s-o lumineze. Şi mă mai gândesc că am avut şi nu puţine binecuvântări, cea mai preţioasă dintre ele fiind binecuvântarea mamei mele de dincolo de pelicula ce ne desparte. Steaua ei mi-a iluminat cărarea şi-o nouă viziune a ceea ce înseamnă lume şi viaţă m-a cuprins. Mi-a deschis un drum nou în viaţa mea netrebnică. Farul ei mă însoţeşte pe acest nou drum. MULŢUMESC, MAMĂ! MULŢUMESC, MĂICUŢA MEA CEA BUNĂ! DUMNEZEU SĂ TE OCROTEASCĂ ŞI SĂ TE AIBĂ ȊN PAZA SA ȊN CERURI! ODIHNĂ VEŞNICĂ!  
 
Vă mulţumesc, domniilor voastre, cei ce faceţi parte din familia mea virtuală de prieteni, colegi, colaboratori, oameni care mi-au fost aproape, dar şi cei care mi-au vizitat pagina şi au lăsat un semn al trecerii lor! Vă mulţumesc că mi-aţi fost aproape la bine şi la rău, pentru iubire, respect, încurajări, îmbrăţişări, lacrimi şi urările voastre de bine şi frumos, pe care, cu profunde emoţii le-am primit în braţele mele şi pe care, cu toată dragostea vi le înapoiez înmiit! Vă mulţumesc, şi domniilor voastre, stimaţi şi onoraţi critici şi judecători ai mei, fiindcă, prin domniile voastre, mă cunosc mai bine, fiindcă, prin domniile voastre, aripile mele au prins un nou avânt!  
 
Sfintele Sărbători şi Noul An care ne bate la uşă să vă aducă tuturor multă sănătate, prosperitate, bucurii nemăsurate şi realizări măreţe! Vă iubesc pe toţi! LA MULŢI ANI!  
 
Cu toată consideraţia şi respectul meu pentru voi,  
 
Urfet Şachir.  
 
Referinţă Bibliografică:
MESAJ DE MULŢUMIRE TUTUROR PRIETENILOR MEI LA CUMPĂNA DINTRE ANI / Urfet Șachir : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1826, Anul V, 31 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Urfet Șachir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Urfet Șachir
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!