CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Istorisire >  

CONCURSUL “DOR de DOR” – concurs-balsam pentru suflet
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONCURSUL “DOR de DOR” – concurs-balsam pentru suflet 
  
„UNIVERSUL SATULUI ROMÂNESC” 
  
Concursul literar-artistic „Dor de Dor” constituie un mijloc de promovare a valorilor literare și artistice autentice, prin grija marelui OM de cultură românească, scriitorul MARIN TOMA, de a menține, citez: “ măcar în memoria creaţiilor artistice a acestui izvor de trăiri autentice”, de a nu se pierde valorile tradiționale ale mediului sătesc. 
  
Consider că este un gest spiritual bine consolidat, cu scop precis și binevenit, la momentul și timpul potrivit promovării unui act de cultură care riscă să-și piardă din actualitate. Mă bucură, și cred că și pe mulți alții, faptul că și-a creat deja o tradiție și sper să meargă mai departe, cultivându-i pe toți cei care s-au alăturat și vor să se alăture acestui nucleu cultural al universului sătesc, în primul rând pe tinerii care vor prelua ștafeta de a duce mai departe simțirea și trăirea autentice din satele românești, desigur, cu eforturile deosebite pe care le presupune inițiativa culturală de a cultiva și promova literatura și arta. 
  
Concursul este o sărbătoare a luminii pentru suflet, prin cuvânt și imagine, de îmbălsămare a dorului de dor. 
  
Doresc organizatorului acestui concurs - balsam pentru suflet, scriitorului și promotorului cultural MARIN TOMA, mulți ani rodnici, cu sănătate și putere de muncă de a duce mai departe această tradiție culturală! 
  
Mulțumesc distinsului organizator și onoratului juriu pentru premiul oferit! 
  
Felicit din inimă toți participanții și câștigătorii acestui concurs și le doresc succes mai departe! 
  
Felicitări, distinsului domn Vasile Larco, președintele juriului, pentru frumoasa prezentare a evenimentului. 
  
Urfet Șachir. 
  
Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL “DOR de DOR” – concurs-balsam pentru suflet / Urfet Șachir : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1704, Anul V, 31 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Urfet Șachir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Urfet Șachir
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!