CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Ediţia nr. 1750 din 16 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liceul Tehnologic "Paul Bujor" din Berești organizează în perioada 15 octombrie 2015 – 15 ianuarie 2016 Concursul de Poezie "Numai Poetul", cu ocazia împlinirii a 166 de ani de la nașterea Poetului Nepereche, Mihai Eminescu. 
  
Prin organizarea acestui concurs, ne propunem stimularea creativității și a imaginației, valorificarea inteligențelor multiple și cultivarea simțului estetic al elevilor precum și promovarea imaginii Liceului Tehnologic „Paul Bujor” din orașul Berești. Concursul de față oferă ocazia întâlnirii elevilor, părinților și a dascălilor în lumea imaginilor artistice și a viziunilor multiple asupra poeziei clasice, dar și a celei contemporane. Prin acest concurs elevii ne vor ghida în lumea creată de ei, plină de noutate, de farmec, de sensibilitate și de fantezie, unde ne vom îmbogăți cu toții din creațiile lor literare. 
  
CONDIȚII DE PARTICIPARE 
  
Concursul se adresează elevilor de liceu, clasele a IX-XII-a, din toată țara. Înscrierile se fac pe baza fişei de înscriere ce va fi trimisă odată cu lucrările elevilor și împreună cu acordul de parteneriat. În plicul cu lucrările elevilor se va trimite și un plic A4 timbrat (3 lei) și autoadresat. Fiecare elev va participa cu 3 texte proprii. Oricine va înscrie un text ce nu-i aparţine (sau va conţine părţi copiate) va fi descalificat. Lucrările trebuie să respecte următoarele norme – tehnoredactate în Times New Roman 12, cu diacritice. Acestea se vor expedia prin poştă, până la data de 15 decembrie 2015 (data poștei) la următoarea adresă: Liceul Tehnologic Paul Bujor Berești, str. Trandafirilor, Nr. 210, Cod poștal 805100, jud. Galați, cu mențiunea Pentru Concursul Numai Poetul, prof. Munteanu Tatiana. Pe spatele lucrării se vor trece: numele şi prenumele elevului, clasa, îndrumătorul, şcoala, localitatea, judeţul. 
  
MEMBRII JURIULUI 
  
- Prof. coordonator Munteanu Tatiana 
  
- Prof. Radu Viorica 
  
- Prof. Buzenche Lucica 
  
Important! 
  
Concursul nu percepe taxă de participare! 
  
Diplomele vor fi trimise în plicul autoadresat împreună cu un exemplar original al acordului de parteneriat până la data de 13 februarie 2016. 
  
RESURSE 
  
-umane: cadre didactice şi elevi de la cât mai multe şcoli din ţară 
  
-de timp: 15 octombrie 2015 – 31 octombrie 2015 – mediatizarea concursului 
  
15 octombrie 2015 – 15 decembrie 2015 – primirea lucrărilor 
  
15 ianuarie 2016 – anunțarea rezultatelor 
  
15 – 13 februarie 2016 – trimiterea diplomelor 
  
PROMOVARE 
  
-la nivelul şcolii: comisii metodice, avizier, revista şcolii 
  
-local: ziarul local 
  
-naţional: ziare și reviste partenere 
  
FINALITĂŢI 
  
-publicarea lucrărilor premiante în publicațiile partenere 
  
-diplome de participare pentru cadrele didactice şi diplome pentru elevii câştigători 
  
Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL , Ediţia a II-a / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1750, Anul V, 16 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!