CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Ediţia nr. 1385 din 16 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Liceul Tehnologic Paul Bujor din Bereşti organizează în perioada 15 octombrie 2014 – 15 ianuarie 2015 Concursul de Poezie Numai Poetul, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la naşterea Poetului Nepereche, Mihai Eminescu.  

Prin organizarea acestui concurs, ne propunem stimularea creativităţii şi a imaginaţiei, valorificarea inteligenţelor multiple şi cultivarea simţului estetic al elevilor precum şi promovarea imaginii Liceului Tehnologic Paul Bujor din oraşul Bereşti. Concursul de faţă oferă ocazia întâlnirii elevilor, părinţilor şi a dascălilor în lumea imaginilor artistice şi a viziunilor multiple asupra poeziei clasice, dar şi a celei contemporane. Prin acest concurs elevii ne vor ghida în lumea creată de ei, plină de noutate, de farmec, de sensibilitate şi de fantezie, unde ne vom îmbogăţi cu toţii din creaţiile lor literare.  

Concursul se adresează elevilor de liceu, clasele IX-XII, din toată ţara. Înscrierile se fac pe baza fişei de înscriere ce va fi trimisă odată cu lucrările elevilor şi împreună cu acordul de parteneriat. În plicul cu lucrările elevilor se va trimite şi un plic A4 timbrat şi autoadresat. Fiecare elev va participa cu 3 texte proprii. Oricine va înscrie un text ce nu-i aparţine (sau va conţine părţi copiate) va fi descalificat. Lucrările trebuie să respecte următoarele norme – tehnoredactate în Times New Roman 12, cu diacritice. Acestea se vor expedia prin poştă, până la data de 15 decembrie 2014 (data poştei) la următoarea adresă: Liceul Tehnologic Paul Bujor Bereşti, str. Trandafirilor, Nr. 210, Cod poştal 805100, jud. Galaţi, cu menţiunea Pentru Concursul Numai Poetul, prof. Munteanu Tatiana. Pe spatele lucrării se vor trece: numele şi prenumele elevului, clasa, îndrumătorul, şcoala, localitatea, judeţul.  

http://www.didactic.ro/stiri/concursul-de-poezie-pentru-elevi-numai-poetul  

Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1385, Anul IV, 16 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!