CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Tănase Tasenţe         Ediţia nr. 1768 din 03 noiembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Tănase TASENŢE - IONUŢ BREAZU RISCĂ SĂ NU MAI POATĂ RESPIRA
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cinci tumori îi pot curma viaţa unui copil de doi ani  
 
Ionuţ Breazu, un copil plin de viaţă, de numai doi ani, a fost diagnosticat, în urmă puţin timp, cu neurofribromatoză, o boală crâncenă care i-a generat 5 tumori: la gât, limbă, esofag, nas şi creierul mic. Din cauza maladiei, băieţelul abia mai poate mânca şi respira, şi plânge din ce în ce mai mult noaptea.  
 
După mai multe analize şi investigaţii realizate la Clinica Acibadem din Turcia, în data de 21 octombrie 2015, domnul doctor Ertuğrul Eryilmaz a confirmat madalia gravă de care suferă Ionuţ, însă costurile celor cinci intervenţii chirurgicale depăşesc cu mult veniturile familiei: 125.000 de Euro, adică 25.000 de Euro pentru fiecare tumoare operată. Mai mult decât atât, specialistul turc a subliniat că operaţia trebuie să se realizeze în maxim o lună şi jumătate, altfel şansele ca Ionuţ să se recupereze scad considerabil. Tumorile se dezvoltă odată cu el şi există riscul major ca să-i blocheze căile respiratorii.  
 
“Acest copil minunat, acest îngeraş ne-a umplut casa de bucurie. Foarte mare ne-a fost tristeţea când am aflat de afecţiunile grave de care suferea copilul nostru, însă nu am conceput niciodată să ne dăm bătuţi. Am sunat peste tot, am cerut o mână de ajutor şi oamenii au rezonat foarte mult la drama prin care trecem şi au decis să ne ajute. Primul şi cel mai important pas pe care trebuie să-l facem este operaţia de la gât, pentru extirparea tumorii gigantice, care-i va elibera căile respiratorii şi-l va ajuta să mănânce normal. Ne este foarte greu să ne gândim deja la următoarele operaţii deoarece, la ora actuală, respiră foarte greu, sacadat şi tremur de frică să nu i se întâmple ceva mai rău. Îi rog din suflet pe cei care citesc acest mesaj, să ne ajute să ne facem copilul bine şi le doresc multă sănătate lor şi famiilor lor”, declară Anamaria Breazu, mama lui Ionuţ.  
 
În acest sens, Asociaţia “Salvează o inimă” continuă campania umanitară începută la sfârşitul lunii septembrie 2015, “Viaţa unui copil cu cinci tumori depinde de noi” şi îi invită pe oamenii cu suflet din România şi din străinătate să-l sprijine. Donaţiile pot fi făcute pe platforma de donaţii online a Asociaţiei “Salvează o inimă”, prin card sau prin Paypal - https://salveazaoinima.ro/campaigns/breazu-ionut/ sau printr-un SMS de 2 Euro, la numărul 8832, cu textul “Ionut”. Până la ora actuală s-a strâns aproape jumătate din suma necesară pentru prima intervenţie chirurgicală, care-i va debloca sistemul respirator, grav afectat de tumoarea de la nivelul gâtului.  
 
*Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr este oferit gratuit cu sprijinul Asociaţiei “Salvează o inimă”.  
 
Asociaţia “Salvează o inimă” a fost infiinţată pe data de 17 decembrie 2012, şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregatiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, cinstiţi şi oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.  
 
Persoană de contact  
Anamaria Breazu  
Mama lui Ionuţ  
0764.392.348  
 
Vlad Plăcintă  
Preşedinte  
Asociaţia “Salvează o inimă”  
0752753540  
 
Transmite:  
Dr. Tănase TASENŢE  
Director General  
Plus Communication  
 
Referinţă Bibliografică:
Tănase TASENŢE - IONUŢ BREAZU RISCĂ SĂ NU MAI POATĂ RESPIRA / Tănase Tasenţe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1768, Anul V, 03 noiembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Tănase Tasenţe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tănase Tasenţe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!