CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Tănase Tasenţe         Ediţia nr. 1636 din 24 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Tănase TASENŢE - COPIII ROMÂNI, UN MARE POTENŢIAL PENTRU EUROPA
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Părinţii investesc masiv în învăţarea limbii engleze  
 
În ultimii zece ani, marile centre internaţionale de limbă engleză devin o prezenţă constantă în România, deoarece generaţiile tinere din ţara noastră demonstrează tot mai mult un potenţial foarte mare de a revoluţiona multe domenii de activitate din Uniunea Europeană, printre care se numără şi Tehnologiile Informaţiei (IT). Una dintre barierele, pe care europenii doresc să le dizolve, este cea lingvistică, iar specialiştii consideră că limba engleză reprezintă baza lingvistică ce îi va ajuta pe tinerii noştri să se integreze mai uşor pe piaţa muncii din ţările europene.  
 
Specialistul în educaţie, Ştefania Filip este unul dintre antreprenorii autohtoni care a identificat această nişă şi a început să implementeze, cu succes, în România, un sistem de tip franciză la nivel regional şi naţional de învăţare a limbii engleze, după o metodă revoluţionară, dezvoltată de profesorul şi lingvistul britanic Helen Doron. Metoda educaţională, implementată deja de 5 ani în România de către Ştefania Filip, a ajutat peste 2 milioane de copii din întreaga lume să vorbească limba engleză şi deja a dat roade şi în rândul copiilor români.  
 
Specialist: „Valoarea sistemului lingvistic comun este esenţială în mediul profesional al viitorului apropiat”  
 
Totodată specialistul în educaţie este de părere că Uniunea Europeană a generaţiilor viitoare nu se poate dezvolta sănătos în absenţa unui sistem lingvistic comun, iar valoarea acestuia este esenţială în mediul profesional al viitorului apropiat. “Tinerii care deprind abilităţi de nivel mediu şi avansat în învăţarea unei limbi străine de circulaţie internaţională îşi cresc considerabil şansele de a reuşi şi de a se adapta pe viitor. Motivaţia mea este de a aduce educaţia de calitate aproape de copiii şi de tinerii români. Consider că există un potenţial foarte mare pe care îl putem dezvolta în beneficiul copiilor români. Au nevoie de calitate în educaţie, şi de a le oferi cele mai bune condiţii pentru învăţare”, declară Ştefania Filip.  
 
Expertul în educaţie menţionează, de asemenea, că limba engleză este o disciplină fundamentală pentru programa educaţională a unui copil şi asta deoarece România trebuie să ţină pasul cu trendul mondial, în care importanţa limbii engleze în plan internaţional devine tot mai vizibilă şi mai pronunţată. “Atunci când un copil îşi poate formula un discurs coerent şi natural în limba engleză, sprijinit de motivare constantă, putem observa o tranziţie facilă către un tânăr adult ce se poate adapta rapid în medii profesionale variate”, conchide Ştefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English în România.  
 
Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită metodei de învăţare a limbii engleze la nivel bilingv Helen Doron English.  
 
Persoană de contact: Ştefania Filip Coordonator Helen Doron English  
Telefon: 0722.204.395; E-mail: se_romania@helendoron.com  
 
-------------------------------------------------  
 
Dr. Tănase TASENŢE  
Director General Plus Communication  
Doctor în Ştiintele Comunicării - Universitatea Bucureşti  
Telefon: 0725.465.508  
23 iunie 2015  
Constanţa  
 
Referinţă Bibliografică:
Tănase TASENŢE - COPIII ROMÂNI, UN MARE POTENŢIAL PENTRU EUROPA / Tănase Tasenţe : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1636, Anul V, 24 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Tănase Tasenţe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tănase Tasenţe
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!