CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Pamflet >  
Autor: Stelian Platon         Ediţia nr. 2345 din 02 iunie 2017        Toate Articolele Autorului

TUTUROR FEISBUCIENILOR
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
TUTUROR FEISBUCIENILOR  
  
care nu mai contenesc cu jigniri și cuvinte teribil de disprețuitoare la adresa unui OM -unic prin ceea ce face în primul rand pentru acest imperiu măreț, președintele Americii Donald Trump, cât și pentru situația pe întrega planetă. Confrații mei care excelați în prostie și cârcoteală, nici nu știți măcar dacă aveți informații corecte la adresa acestui OM, și nu conteniți să aruncați cu fecale orale în el. Dar, cine vă poate suporta stilul? Până și bunul Dumnerzeu s-a săturat de nemernicia voastră ereditară și v-a dat conducătorii care vă seamănă perfect. Nu pomenesc argumentele acestor spuse ale mele, că tot nu sunteți printre oamenii acestei planete. Voi aveți nevoie de o planetă separat. Și iar nu pomenesc de argumente.  
  
Voi cei săraci cu duhul, a voastră va fi împărăția Prostiei. Strămoșii voștri a implementato în voi și așa vă consumați mizeria și umilința in care trăiți. Jucați cum vă cântă țiganii, nu americanii. Voi cârcotașiI supradotați ȘI PASIONAȚI de distrugerea valorilor . Cârcoteala voastră împotriva unui om care e un fel de unic conducător al planetei, este maniera în care distrugeți nu doar idei de valoare, dar mai ales oamenii României de valoare. Voi i-ați distrus și continuați acest malefic proces, încât n-au avut altă cale, decât să vă lase doar pe voi în țara pe care ați donat-o virușilor interni și celor aduși de vânturi din apus.
Așa cum cârcotiți la adresa marelui om, conducătorul marelui și puternicului imperiu american, așa ați făcut cu valorile noastre, până nu a mai fost posibil să locuiască printre voi în țara lor România. Blamați pe acest Donald Trump, de a cărui putere și înțelepciune depinde toată existența voastră mormolocilor. Viața voastră nu e cea când rânjiți și vă bateți pe burta dezvelită indecent la un grătar și sticle de bere. Viața voastră de care sunteți total inconștienți este bifată aici în America. În loc să arătați respect și recunoștință acestui om și Americii, vă spargeți în bășini acolo în mizeria morală și țigănească în care vă formatați împreună cu progeniturile voastre.Toată Europa e îngrijorată că l-ar putea pierde pe Trump, ca protector al Europei, voi mamelucilor, îl acoperiți cu fecalele ce vă ies pe gură în ereditarul stil românesc. Meritați vize pentru America. Nu?  
  
Râvniți din adâncul structurii voastre să trăiți și voi restul anilor, precum americanii. Ei bine Dumnezeu se uită la voi și e convins că aveți ce vă trebuie papuașilor.  
  
Manelele și grătare pentru voi. Nu vize în țara în care ați observat că are un conducător „ cu floace”, cum zice un pitecantrop mai sus. Iar noi care cunoaștem realitatea vă spunem :GOD BLESS AMERICA -never România. Ați jubilat când ați văzut cum a fost ucis marele și singurul conducător adevărat al vostru. Acum când vedeți ce planuri și ce strategie avea, vă ascundeți regretul ca niște lași, acuzând de nostalgie pe cei care recunosc. Se preconizează să nu vă mai rămână nici rădăcinile copacilor care vi se fură și priviți ca spectatorii. Măcar rădăcinile erau comestibile pentru vremurile pe care vi le-ați pregătit.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
TUTUROR FEISBUCIENILOR / Stelian Platon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2345, Anul VII, 02 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Stelian Platon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Stelian Platon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!