CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Orizont > Opinii >  

LA ATAC FRAȚILOR, SUNTEȚI CU MINE!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
30 de ani. Trei decenii de așteptări, de vise neîmplinite, de speranțe irosite. De treizeci de ani, asistăm neputincioși la jaful organizat al țării, la distrugerea valorilor și tradițiilor autentice românești, la batjocorirea credinței creștine etc. 
  
Majoritatea semenilor generației mele s-au resemnat: noi ne-am făcut datoria, în momentul de față nu mai putem face nimic, e prea târziu, totul este pierdut. 
  
Într-adevăr, scena politicii românești actuale arată jalnic. Toate partidele au întors spatele poporului român, atunci când au trebuit să apere interesul național, drepturile și libertățile cetățenilor români din țară și de pretutindeni, prosperitatea și binele cetățeanului. Este o mare durere pentru poporul român. 
  
Nu. Nu, dragi colegi de generație, niciodată nu este prea târziu. Trebuie să luăm atitudine față de ceea ce se întâmplă, în momentul de față, cu țara noastră, România. 
  
Destul. Am îndurat multe abuzuri, hoții, nedreptăți, minciuni, promisiuni deșarte etc. A venit vremea implicării și acțiunii. 
  
Este adevărat că fără partide, nu poate exista democrație, dar sistemul ticăloșit actual poate fi schimbat prin implicarea în politică a oamenilor cinstiți, creștini, patrioți înflăcărați, care să ardă pentru țară, neam și popor. Oameni care să apere cu dârzenie dreptatea, adevărul și binele comun. 
  
Nu demult timp s-a înființat Alianța pentru Unirea Românilor, partid care corespunde valorilor, ideilor și principiilor susținute de marea masă a românilor, pe care le-am promovat și eu, personal în mass-media, peste 1000 de articole, sub diferite aspecte ale vieții sociale, politice, militare și religioase. 
  
Dacă până acum am luptat pe tărâmul scrisului, de astăzi mă angajez într-o altfel de luptă: cu crucea în mâna dreaptă și cu drapelul României în mâna stângă. 
  
Pentru cei care nu mă știu, am activat 30 de ani în Forțele Aeriene Române, îndeplinind diferite funcții, misiuni naționale și internaționale. Am trecut în rezervă ca ofițer superior de aviație cu gradul de comandor. 
  
Dragi camarazi, 
  
Dragi români, 
  
Pentru unii dintre dumneavoastră va fi un șoc, pentru alții va fi un îndemn, iar pe cei mai mulți îi aștept să se alăture în lupta politică pentru apărarea țării, a neamului și a credinței creștine. 
  
Simt că misiunea mea pe acest pământ nu s-a împlinit. Am apărat o țară, numită România, acum am de apărat o credință creștină și neamul românesc. 
  
O voce lăuntrică a românilor sinceri, cinstiți, educați, strigă de trei decenii, dar nu sunt urechi care să audă: dreptate și adevăr pentru români, pentru România. 
  
Cu Dumnezeu, înainte! 
  
Comandor (r) Ștefan Popa, 
  
Cluj-Napoca, 20.02.2021 
  
Referinţă Bibliografică:
LA ATAC FRAȚILOR, SUNTEȚI CU MINE! / Ştefan Popa : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3705, Anul XI, 21 februarie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Ştefan Popa : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Popa
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!