CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 3021 din 09 aprilie 2019        Toate Articolele Autorului

MIȘCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ PENTRU REÂNVIERE MONAHALĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIȘCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ PENTRU REÂNVIERE MONAHALĂ  
  
 
  
Mișcarea Euhterogonic-Ortodoxă pentru urcământul în credință și creșterea în har se declară pentru euhter-îndumnezeire, scientizarea unui procent de 10-15% dintre preoții ortodocși și reânviere monahală. Euhter-Îndumnezeirea este cunoaștere spirituală cât și învățare, înțelegere și cunoaștere scientică sub Puterea Lui Dumnezeu, pentru redescoperirea creației divine, a tainelor materiei și universului, așa cum el este. Un procent de 10-15% dintre preoții ortodocși pot ține vie și aprinsă credința omului în Dumnezeu și saltul evolutiv pentru înnobilarea sa și ascensiunea în era de stabilitate și apogeu evolutiv a lumii noastre. Din perspectiva confluențelor Euhterogonic-Biblice, o adevărată reânviere monahală înseamnă că de asemenea, un procent de 10-15% dintre mănăstirile Bisericii Ortodoxe Române pot atrage creiere elită în monahismul ortodox și dezvolta laboratoare spiritual-scientice, pentru scrierea unor lucrări de mare valoare spiritual-scientică. De aceea apreciem că, operarea unor sfinți și monahi ortodocși cu înalte tehnologii în laboratoare mănăstirești, ortodoxe este posibilă. Din perspective euhterogonic-ortodoxe putem ființa în mănăstiri și cu monahi cercetători sau oameni de știință sfinți și putem avea propriile noastre lucrări de spiritualitate ortodoxă, care în sens euhter-biblic să răspundă la noile provocări ale lumii moderne și la o mai profundă cunoaștere a Bibliei din perspective euhterogonice.  
  
Dumnezeu ne ajută, dacă ne ajutăm și singuri. Cu Dumnezeu înainte! Har, iubire și pace pentru Români!  
  
 
  
Ștefan Melinte  
  
Mișcarea Euhter-Ortodoxă.  
  
Referinţă Bibliografică:
MIȘCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ PENTRU REÂNVIERE MONAHALĂ / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3021, Anul IX, 09 aprilie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!