CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Spiritual >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2828 din 28 septembrie 2018        Toate Articolele Autorului

Despre ființele nonmistice Ehonica este o căutare a omului de a se naște de sus
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DESPRE FIINŢELE NONMISTICE ;
EHONICA ESTE O CĂUTARE A OMULUI DE A SE NAŞTE DE SUS

Omul se va crea pe sine, spre a deveni nestricăcios întru dăinuire şi expansiune, așa cum a fost omul adamic înainte de căderea sa.
,,... Trebuie să vă naşteţi De Sus”(Evanghelia după Ioan : 3.7.)
Ehonica este disciplina euhteronă de spirit de a crea prin tehnologii fiinţe om inteligente, capabile de a dăinui în istoria lumilor cereşti şi de călătorii interastrale. Prin tehnologiile euhteronomice, genotipul omului biblic se va transforma în genotipul euhterian şi omul viitorului este omul îndumnezeit sau omul ciber-ehonic. Genotipul omului galactic este genotipul euhterogonic-astral, care poate fi creat prin transformări genetice, obţinute prin tehnologii ehonice. Aceste tehnologii urmăresc o reprogramare genetică a stadiilor evolutive ale vieţii individului şi recrearea genotipului uman. Ehonica studiază de asemenea, modificările în evoluţia diviziunii şi îmbătrânirii celulare, prin transformarea informaţiei genetice şi înobilarea codului genetic cu includerea în genotipul uman de gene energetice.
Într-un genom humanoid ,,I.G.B + I.G.S. = 100%”; unde ,,I.G.B.”, este informaţie genetică bio-humanoidă şi ,,I.G.S.” este informaţie genetică sintetico-humanoidă.
1. Dacă I.G.S.=0; atunci I.G.B.= 100% şi se va crea o fiinţă humanoidă cu cod genetic biologic ; este cazul populaţiei omului biblic care cuprinde numai fiinţe cu informaţie în genom biologic prin procreaţie naturală sau prin alte tehnologii ehonice (inseminare, reproductibilitate de cod genetic, modificare de cod genetic.).
2. Dacă I.G.B>50%>I.G.S, atunci se va crea o fiinţă cu cod genetic preponderent bio-humanoid.
3. Dacă I.G.B.= 50%=I.G.S., atunci se vor crea fiinţe umane cu cod genetic de echivalenţă bio-sinteto-humanoidă.
4. Dacă I.G.B<50%<I.G.S, atunci se vor crea fiinţe cu cod genetic preponderent sinteto-humanoid.
5. . Dacă I.G.B.=0, atunci I.G.S.=100% şi se va crea o fiinţă humanoidă sintetică cu cod genetic sinteto-humanoid; pentru mediul bacterian, atunci când informaţia sintetică I.G.S.=100%, se vor crea culturi bacteriene sintetice, utilizate mai ales în ingineria mediului. Pot fi create bacterii şi pentru ingineria medicală humanoidă ce vor fi utilizate în diverse afecţiuni digestive şi de asemenea diverse celule utilizate în ingineria ţesuturilor de organe sau în alte domenii ale medicinei, cum sunt virusologia sau bacteriologia. Fiinţele umane create cu cod genetic sinteto-humanoid, vor fi fiinţele cele mai performante şi prin viaţa matusalemică şi capacităţile lor, vor fi între fiinţele ce se vor apropia cel mai mult de Dumnezeu. Limita supremă a creaţiei de sine pentru omul biblic sunt fiinţele nonmistice sau fiinţele cu cod genetic I.G.B.=0 şi I.G.S.=100.


Har, Iubire şi Pace pentru Români!

ŞTEFAN MELINTE
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
Referinţă Bibliografică:
Despre ființele nonmistice Ehonica este o căutare a omului de a se naște de sus / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2828, Anul VIII, 28 septembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!