CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2646 din 30 martie 2018        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ MESAJ EUHTEROGONIC-ORTODOX ÎN APROPIEREA SĂRBĂTORII SFÂNTULUI PAŞTI
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 
  
MESAJ EUHTEROGONIC-ORTODOX ÎN APROPIEREA 
  
SĂRBĂTORII SFÂNTULUI PAŞTI 
  
,,DE PE SFÂNTUL MUNTE PRIVESC SPRE NISTRU ŞI CODRII BUCOVINEI, SPRE TISA ŞI MUNŢII APUSENI AI TRANSILVANIEI ŞI DE LA DANUBIU PÂNĂ LA MAREA CEA MARE, ACEASTA ESTE PATRIA VOASTRĂ, ŢARA ROMÂNILOR, EHONI, LIBERI ŞI IUBITORI DE DUMNEZEU.” 
  
ÎN ANUL MARELUI CENTENAR, M.E.O, ÎN CELE TREI DIMENSIUNI DE SPIRITUALITATE ORTODOXĂ SUSŢINE O VIAŢĂ ŞI SPIRITUALITATE ORTODOXĂ INTEGRATIVĂ ÎNTR-O SINGURĂ ŞI DREPT-MĂRITOARE BISERICĂ ORTODOXĂ ROMÂNĂ - BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ A TUTUROR TIMPURILOR. 
  
ŞTIM CU TOŢII CĂ PÂNĂ LA ANUL 1700, LA ORIGINI, BISERICA GRECO-CATOLICĂ, TOT ORTODOCSĂ A FOST ŞI DE ASEMENEA ÎNTRE 1948 -1990, TOT ORTODOCSĂ A FOST; 
  
DE LA 1 OCTOMBRIE 1924, ORTODOCŞII TRADIŢIONALIŞTI DIN BISERICA ORTODOXĂ DE STIL VECHI, TOT ORTODOCŞI SUNT ŞI COVÂRŞITOAREA MAJORITATE A CREŞTINILOR ORTODOCŞI DIN BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ, TOT ORTODOCŞI SUNT; 
  
MIŞCAREA ,,OASTEA DOMNULUI”, LA ORIGINI, TOT ORTODOXĂ ESTE; 
  
MIŞCAREA ,,EUHTER-ORTODOXĂ” DE URCĂMÂNT ÎNTRU CREDINŢĂ, CREŞTERE ÎN HAR ŞI ÎNDUMNEZEIRE, LA ORIGINE TOT ORTODOXĂ ESTE; 
  
LUMEA CREŞTINĂ, CATOLICI, PROTESTANŢI ŞI NEOPROTESTANŢI, LA ORIGINI TOT CREŞTINI SUNT. 
  
DE ACEEA, MESAJUL NOSTRU EUHTEROGONIC-ORTODOX CĂTRE ROMÂNII ORTODOCŞI ŞI ÎNTREAGA LUME CREŞTINĂ ESTE : 
  
,,Dragi, Ortodocşi, Catolici, Protestanţi şi Neoprotestanţi, Misiunea Noastră a Creştinilor de orice confesiune este ca împreună cu reprezentanţii bisericilor şi cultelor celorlalte popoare, să ne unim puterile, astfel încât să facem ca Lumea şi Civilizaţia Helio-terică să Dăinuie, spre a-şi Atinge Apogeul ei Evolutiv.” 
  
Doamne Ajută, întru o Biserică Ortodoxă Română Unită A Tuturor Timpurilor! 
  
Cu nădejde şi Credinţă într-o Viaţă şi Spiritualitate Ortodoxă Integrativă şi într-o mai bună înţelegere între Bisericile Lumii Creştine! Har, Iubire şi Pace pentru Români şi pentru Întreaga Lume Creştină! 
  
Ştefan Melinte - MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ MESAJ EUHTEROGONIC-ORTODOX ÎN APROPIEREA SĂRBĂTORII SFÂNTULUI PAŞTI / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2646, Anul VIII, 30 martie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!