CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2612 din 24 februarie 2018        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ SAU DESPRE CE ÎNSEAMNĂ A DEVENI FIINŢE SUVERANE ŞI LIBERE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
SAU DESPRE CE ÎNSEAMNĂ A DEVENI FIINŢE SUVERANE ŞI LIBERE  
  
 
  
 
  
 
  
Noi Românii, Suntem Fiinţe Suverane şi Libere, dacă Întreprinderea Statală România va fi o CORPORAŢIE ECONOMICO-FINANCIARĂ FĂRĂ DATORIE EXTERNĂ şi dacă ROMÂNIA  
  
va deveni un Stat European Modern cu o Economie Performantă. La sfârşitul anului 1989, NOI ROMÂNII eram Fiinţe Suverane şi libere, dar nu chiar cu mari grade de libertate. PENTRU CĂ ÎNTREPRINDEREA STATALĂ ROMÂNIA NU MAI AVEA DATORIE EXTERNĂ, începusem a avea un buget excedentar. Prin urmare puteam a ne dezvolta infrastructura şi a achiziţiona tehnologie. DACĂ ATUNCI S-A PUTUT, AR TREBUI CA ŞI ACUM, prin INTELLIGENCE, Voinţă şi Efort Naţional SĂ SE POATĂ.  
  
 
  
CU NĂDEJDE ŞI CREDINŢĂ CĂ VOM REDEVENI ŞI MAI MULT, DECÂT CEEA CE AM FOST.  
  
 
  
 
  
ŞTEFAN MELINTE  
  
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ SAU DESPRE CE ÎNSEAMNĂ A DEVENI FIINŢE SUVERANE ŞI LIBERE / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2612, Anul VIII, 24 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!