CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2606 din 18 februarie 2018        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ DESPRE ROMÂNIA MARE
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
DESPRE ROMÂNIA MARE  
  
 
  
În reprezentările şi libera noastră exprimare scriem şi vorbim despre România Mare ca despre Vechea Dacie-Regatul Dacic străbun din vremea lui Burebista. În România, Radiaţia Energetic - Spiritual - Dacică, în codul genetic şi în Fibra Naţională persistă şi creează veşnic vibraţia în spirit de Refacere a Patriei Dacice Străbune. Refacerea hotarelor Patriei Dacice, Străbune nu înseamnă că, România este un stat expansionist. La 1 Decembrie 1918, Unirea României cu Transilvania şi Făurirea Statului Naţional, Unitar, Român, AL CĂREI CENTENAR ÎL SĂRBĂTORIM ÎN CURSUL ACESTUI AN, LA 1 DECEMBRIE, precum şi anularea consecinţelor Pactului Ribendrop-Molotov şi Reunificarea României cu Republica Moldova într-un viitor apropiat nu reprezintă tendinţe expansioniste pentru România. România nu este un stat Mare sau mic, nu a fost şi nu este un stat expansionist- România este Vechea Dacie şi Regatul Dacic Străbun din Vremea lui Burebista.  
  
De-a lungul istoriei, România fiind o ţară de frontieră, între ortodocşi şi catolici, între influenţele unor mari imperii şi interese geopolitice este într-adevăr Mare, dacă este o Ţară Democratică şi un Stat European Modern, cu o Economie Performantă. În prezent, România este un stat N.AT.O., în componenţa Uniunii Europene, care face mari eforturi pentru dezvoltarea sa economică şi refacerea Patriei Dacice Străbune.  
  
 
  
Cu privire la comunism reamintim, că nu Românii ortodocşi au susţinut transgresia spre comunism. Vânzătorii de Iluzii (Marile Puteri) au împins România, unii către alţii spre comunism (Marile Puteri Occidentale) ne-au împins spre fostul U.R.S.S. şi România fiind o ŢARĂ DE FALIE ÎNTRE ORTODOCŞI ŞI CATOLICI, un stat din zona de tampon dintre FOSTUL U.R.S.S. şi OCCIDENT NU A AVUT DE ALES. Nu suntem noi Românii guvernatorii acestei lumi şi nici fiinţele supreme din univers. Cât de cât ne cunoaştem greşelile, dar dacă România ar fi fost mai aproape de Occident, cu siguranţă nu ar fi fost comunizată şi ar fi arătat cu mult altfel.  
  
ROMÂNIA ESTE O ŢARĂ CA ORICARE, IAR UNIFICĂRILE ŞI REUNIFICĂRILE DE TERITORII DIN ISTORIA NOASTRĂ NAŢIONALĂ EXEMPLIFICĂ LUPTA CONTINUUĂ A ROMÂNILOR PENTRU REFACEREA PATRIEI DACICE STRĂBUNE.  
  
 
  
ÎNTRE HOTARELE VECHII DACII DIN VREMEA LUI BUREBISTA, ROMÂNIA ESTE ŢARA ŞI PATRIA SFÂNTĂ A ROMÂNILOR.  
  
 
  
Har, Iubire şi Pace pentru Români!  
  
 
  
Ştefan Melinte  
  
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ DESPRE ROMÂNIA MARE / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2606, Anul VIII, 18 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!