CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2584 din 27 ianuarie 2018        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ  ORGANIZAȚII EUHTEROGONIC - PACIFISTE  ȘI ASOCIAŢII DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA IRAȚIONALISMULUI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ  
  
ORGANIZAȚII EUHTEROGONIC - PACIFISTE ȘI ASOCIAŢII DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA IRAȚIONALISMULUI  
  
Iraționalismul este o formă de paranoidism criminal care atacă civilizația humanoidă fiind cauza supremă de producere a crimelor împotriva omenirii. Au fost identificate până în prezent trei forme de iraționalism : iraționalismul scientic pus în slujba ideologiilor statale, care dezvoltă arme de distrugere și nimicire în masă și iraționalismul cu substrat terorist sau religios-terorist. Toate cele trei forme de iraționalism sunt vectori de criminalitate pentru omenire, dar dintre acestea cel mai periculos este iraționalismul scientic care dezvoltă tehnologii militariste cu arme de nimicire în masă. Omul are viața de la Dumnezeu și nici-o instituție, for juridic, instanță sau organizație pământeană nu este îndreptățită a lua viața unor oameni nevinovați. Organizațiile euhterogonic-pacifiste și asociațiile de luptă împotriva iraționalismului cer condamnarea șefilor de stat, care în timpul mandatelor de exercitare a puterii politice statale folosesc retorica privind utilizarea de armament nuclear sau de orice fel de alte arme de nimicire în masă. Totodată cer și curățirea ideologiilor statale privind apărarea de retorica folosirii armelor de nimicire în masă și mai ales a ideologiilor prin care unele state își prezervă dreptul de a lovi primii cu arme nucleare. Organizațiile euhterogonic-pacifiste și asociațiile de luptă împotriva iraționalismului, sub control internațional susțin reducerea și dezarmarea în ceea ce privește deținerea în arsenalele militare de arme pentru distrugere și nimicire în masă. Iraționalismul cu substrat terorist sau religios-terorist este inclus în aceași clasă de periculozitate, acesta fiind la fel de criminal ca și iraționalismul scientic. Ce autorități statale sau ce religie îndreptățește indivizi sau organizații teroriste spre a detona bombe în avioane, în stații de metrou, gări, aeroporturi sau în mijloace de transport în comun și a ucide oameni nevinovați? Sub ce învinuire ucid ei acei oameni?  
  
Har, Iubire şi Pace pentru Români!  
  
 
  
 
  
ŞTEFAN MELINTE  
  
MIŞCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ  
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTEROGONIC-ORTODOXĂ  ORGANIZAȚII EUHTEROGONIC - PACIFISTE  ȘI ASOCIAŢII DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA IRAȚIONALISMULUI / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2584, Anul VIII, 27 ianuarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!