CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2506 din 10 noiembrie 2017        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 10 NOIEMBRIE ' ZIUA INTERNAŢIONALĂ  A  ŞTIINŢEI PENTRU PACE ŞI DEZVOLTARE. DESPRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ŞI REVOLUŢIA ŞTIINŢIFICĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ

10 NOIEMBRIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ A ŞTIINŢEI PENTRU PACE ŞI DEZVOLTARE.  
  
 
  
DESPRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ŞI REVOLUŢIA ŞTIINŢIFICĂ
ŞTIINŢA GENEREAZĂ CUNOAŞTERE ŞI ESTE DEASUPRA FILOZOFIEI. ŞTIINŢA, PRIN FORŢA SA DE IMPACT SUSŢINE PACEA ŞI DEZVOLTAREA ECONOMICĂ. ŞTIINŢA A INFLUENŢAT ÎN DECURSUL ISTORIEI OMUL, SOCIETATEA ŞI LUMEA ÎN CARE TRĂIM.  
  
APRECIEM CĂ SPIRITUALITATEA ORTODOXĂ ROMÂNĂ TREBUIE SĂ INTERACŢIONEZE CU REVOLUŢIA ŞTIINŢIFICĂ ŞI DE ACEEA, MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ SUSŢINE : APROPIEREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE DE COMUNITATEA OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ ŞI LAICATUL ORTODOX, CREAREA UNEI DIRECŢII LAICE DE SCIENTIZARE ÎN B.O.R., ASTFEL ÎNCÂT UN PROCENT DE 10-15% DINTRE PREOŢI SĂ AIBĂ PREGĂTIRE SUPERIOARĂ ÎN SPAŢIUL DE ŞTIINŢĂ ŞI TEHNOLOGIE, UN NOU MOD DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU PREOŢII NOŞTRI ORTODOCŞI, SCHIMBAREA RAPORTURILOR DINTRE TEOLOGIA ORTODOXĂ ŞI ŞTIINŢĂ, CREAREA UNEI INFRASTRUCTURI SCIENTICE ÎN CADRUL B.O.R.(CENTRU ORTODOX PENTRU ŞTIINŢĂ ŞI TEHNOLOGIE, CENTRE ORTODOXE PENTRU CERCETARE ŞI MEDICINĂ HUMANOIDĂ, CREAREA DE ORGANIZAŢII ROMÂNEŞTI DE SUSŢINERE, ÎNTRAJUTORARE ŞI SPRIJIN (O.R.S.I.S.-URI), CREAREA DE CENTRE MONAHICE SOCIALE, DEBARASAREA DE PARAZITISMUL ORTODOX ŞI POLITIC ŞI O RENAŞTERE A BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.  
  
AVEM NEVOIE DE NOI REPREZENTĂRI DESPRE CEEA CE ÎNSEAMNĂ A FI ORTODOX ŞI DE UN NOU PATRIARH. DUMNEZEU NE AJUTĂ, DACĂ NE AJUTĂM ŞI SINGURI.  
  
PRIN CREDINŢĂ ŞI CUNOAŞTERE SUNTEM MAI APROAPE DE DUMNEZEU.  
  
 
  
DOAMNE AJUTĂ!  
  
HAR, IUBIRE ŞI PACE PENTRU ROMÂNI!  
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 10 NOIEMBRIE ' ZIUA INTERNAŢIONALĂ  A  ŞTIINŢEI PENTRU PACE ŞI DEZVOLTARE. DESPRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ŞI REVOLUŢIA ŞTIINŢIFICĂ / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2506, Anul VII, 10 noiembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!