CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2467 din 02 octombrie 2017        Toate Articolele Autorului

MIȘCAREA EUHTER-ORTODOXĂ ÎN SPAȚIUL DE SALT SCIENTIC ȘI APOGEU EVOLUTIV
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ. 
  
EUHTER-ORTODOXISMUL ÎN SPAŢIUL DE SALT SCIENTIC ŞI APOGEU EVOLUTIV 
  
Este spiritualitate ortodoxă integrativă în spaţiul de ştiinţă şi tehnologie. A treia dimensiune de spiritualitate ortodoxă se constituie în a fi o cheie esnţială de deblocare pentru închistarea dogmatică şi dualismul antagonic de schismă şi blocaj în spirit. Euhter-ortodoxismul poate fi aproximat cu o Căutare de a Integra în Spiritualitatea Noastră Ortodoxă o Deschidere spre Marile Culturi Tehnologice ale unor Naţiuni Performante. Dacă, Noi Românii rămânem centraţi pe opţiunea de a utiliza ştiinţele cognitive, prin relaţiile noastre inter-culturale putem provoca o căutare de a ne integra în culturile tehnologice din Spaţiul de Salt şi Apogeu Scientic Evolutiv. 
  
Scopul nostru este de a ne face cunoscuţi, înţeleşi,precum şi utili pentru căutarea Naţiunii Române de a se Integra în Clubul Statelor care vor Accede la Tehnologiile de Salt Scientic. 
  
Să nu ne deconectăm totuşi de la realitate. În România, stress-ul tehnologic se face totuşi resimţit şi un individ, fiinţă medie se simte în stare de stress, când intră în contact cu cultura scientică şi piaţa tehnologiilor performante. Totuşi, orice Român este conştient că nici-o naţiune nu este capabilă a dezvolta cu permanenţă orice tehnologie şi că anumite tehnologii ce ne sunt necesare în dezvoltarea noastră economică este necesar a le achiziţiona de la alte state sau de pe piaţa liberă, de la alte firme de mare potenţial tehnologic şi nu trebuie să ne descurajăm în acest sens. De aceea, pentru a achiziţiona aceste tehnologii, trebuie să deţii capital de cumpărare şi resurse umane, instruite în a utiliza acele tehnologii, spre a recupera în cel mai scurt timp investiţiile ce se fac şi a le reinvesti în procurarea unor alte tehnologii. Noi Românii trebuie să ne adaptăm la piaţa tehnologiilor, să contracarăm anxietatea şi stress-ul tehnologic, să ne echilibrăm şi prin puterea noastră de adaptabilitate să ne înscriem într-un cerc de putere şi salt scientic evolutiv. Ultra-ortodocşi de stil vechi sau de stil nou ancorează în iudeo-centrismul biblic şi vor să se întoarcă în epoca primară a bisericii şi lucrărilor publice ale D-lui Iisus Hristos. În evoluţia scientocrată a lumii noastre, noi euhter-ortodocşii vrem să mergem împreună cu D-ul Iisus Hristos până la sfârşitul lumii şi în acest sens, unii dintre români se vor adapta mai uşor la anxietate şi stress-ul tehnologic, dar alţii nu. Cei care sunt mai puternici, prin puterea lor de adaptabilitate vor rezista. Este limpede de înţeles, că oricât te-ai ruga, că oricât ai fi de ortodox, nu poţi pune piciorul pe Lună sau pe Marte, dacă nu deţii tehnologie şi nu eşti capabil de a achiziţiona tehnologii de cosmograre. În Societatea Informaţional-Spaţială este loc numai pentru Naţiunile Performante şi Dumnezeu ne ajută, dacă ne ajutăm şi singuri. 
  
În Misiunea Noastră, noi Euhter-Ortodocşii ne angajăm a lucra asupra dezvoltării noastre personale, spre a evolua şi a susţine Naţiunea Română în Spaţiul Transformaţional de Ştiinţă şi Tehnologie, pentru a se Maturiza şi Obţine un Nivel de Adaptabilitate care să-i permită Accesul în Era de Stabilitate şi Apogeu Evolutiv. În acest sens, prin Organizaţii Euhter-Ortodoxe ne putem angaja în Dezvoltarea Puterii de Adaptabilitate, a unei Educaţii şi Culturi Tehnologice Naţionale. 
  
Mai Întâi de toate, să ne Îndumnezeim şi apoi să ne Rugăm către Dumnezeu, spre Mântuirea Noastră. 
  
Ştefan Melinte 
  
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 
  
Referinţă Bibliografică:
MIȘCAREA EUHTER-ORTODOXĂ ÎN SPAȚIUL DE SALT SCIENTIC ȘI APOGEU EVOLUTIV / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2467, Anul VII, 02 octombrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!