CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  
Autor: Ştefan Melinte         Ediţia nr. 2452 din 17 septembrie 2017        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ SAU DESPRE COLABORAŢIONISMUL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE CU PUTEREA POLITICĂ
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ
SAU DESPRE COLABORAŢIONISMUL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE CU PUTEREA POLITICĂ

Societatea România trăieşte într-o falsă democraţie.
De ce sunt pomeniţi în Biserica Ortodoxă Română conducătorii politocraţi neocapitalişti? Pentru ce cultură politică şi pentru care performanţe economico-financiare? Analizând situaţia politico-economică şi financiară actuală ne dăm seama, că prin politicile economice, susţinute de puterea politică neocapitalistă şi datoria externă de peste 100 de miliarde de euro, Întreprinderea Statală România este împinsă a decade într-o viitoare sclavie economico-financiară. De aceea, Noi Românii apreciem că B.O.R. ARE DREPTUL DE AI POMENI ÎN Bisericile Parohiale Ortodoxe pe conducătorii Ţării Noastre, numai când aceştia demonstrează, că au condus Întreprinderea Statală România cu bună credinţă şi că Întreprinderea Statală România este o întreprindere economico-financiară performantă, cu randament economico-financiar. În caz contrar, Patriarhul B.O.R., Inalţii Ierarhi şi Foruriele Eclesiastice Superioare ale B.O.R.vor fi considerate de Români a fi colaboraţioniste cu puterea politică neocapitalistă parazitară. Dincolo de orice norme elementare, apreciem că B.O.R. trebuie să înceteze acest colaboraţionism cu parazitismul politic neocapitalist, pentru că în cazul în care B.O.R. va continua să colaboreze cu acest tip de putere politică populisto-demagogică, Românii vor aprecia că B.O.R. NU MAI ESTE O BISERICĂ ORTODOXĂ NAŢIONALĂ.

CU NĂDEJDE ŞI CREDINŢĂ ÎNTRU ÎNDREPTAREA NOASTRĂ POLITICO-ECONOMICĂ!Ştefan Melinte
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ SAU DESPRE COLABORAŢIONISMUL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE CU PUTEREA POLITICĂ / Ştefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2452, Anul VII, 17 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ştefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!