CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Orizont > Opinii >  
Autor: Ștefan Melinte         Ediţia nr. 2437 din 02 septembrie 2017        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ DESPRE TRANSGRESIV ŞI TRANSRAŢIONAL ÎN NOUA CULTURĂ POLITICĂ DAIN-EUHTERO
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ 
  
DESPRE TRANSGRESIV ŞI TRANSRAŢIONAL ÎN NOUA CULTURĂ POLITICĂ DAIN-EUHTERO 
  
DESPRE TRANSGRESIV ŞI TRANSRAŢIONAL ÎN CULTURA POLITICĂ ŞI SPIRITUALITATEA ORTODOXĂ, ÎNSEAMNĂ A SCRIE DESPRE ACUMULĂRILE NOASTRE ÎN CULTURA POLITICĂ ŞI VIAŢA SPIRITUALĂ, pentru a transgresa de la vechea cultură politică neoliberală, a falsei democraţii şi cele două orizonturi de cultură ortodoxă de stil vechi şi de stil nou, la Noua Cultură Politică Dain-Euhtero şi Spiritualitatea Euhterogonic-Ortodoxă. În Noua Cultură Politică, Românii vor avea o Gândire Euhter-Etatistă ,,hom-stat” şi Statul Român este privit ca o Întreprindere Statală în care fiecare Român este un Întreprinzător şi un Acţionar. De felul cum funcţionează Întreprinderea Statală România, depinde şi prosperitatea cetăţenilor ei. Transraţionalul în Noua Cultură Politică înseamnă transgresarea de la raţiunea de a stagna în vechea cultură a democraţiei demagogic-populiste şi spiritualitatea ortodoxă dualist-antagonică, fondată pe biblia iudeo-centrismului în spirit la Raţiunea de a Ancora în Noua Cultură a Dăinuirii, Saltului Scientic şi Apogeului Evolutiv de sistem politico-economic performant şi Spiritualitatea Euhterogonic-Ortodoxă. 
  
Cultura Dain-Euhtero este o Cultură Integrativă, care se deschide către Culturile Naţiunilor Performante. De asemenea, Cultura Dain-Euhtero permite un nou nivel de dezvoltare personală şi Creează Perspectivele Accesării Societăţii Româneşti către Noi Orizonturi Informaţional-Spaţiale, într-o Eră de Salt Scientic, Stabilitate şi Apogeu Evolutiv. 
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ DESPRE TRANSGRESIV ŞI TRANSRAŢIONAL ÎN NOUA CULTURĂ POLITICĂ DAIN-EUHTERO / Ștefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2437, Anul VII, 02 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ștefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ștefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!