CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Atitudini >  
Autor: Ștefan Melinte         Ediţia nr. 2399 din 26 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ MARŞUL ROMÂNILOR ÎMPOTRIVA CREŞTERII DATORIEI EXTERNE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ

MARŞUL ROMÂNILOR ÎMPOTRIVA CREŞTERII DATORIEI EXTERNE


STEFAN MELINTEMişcarea Euhter - Ortodoxă (partea1)
DOMNUL CHRISTIAN KURT GODEL A DEMONSTRAT LOGICO-RAŢIONAL CĂ ÎN UNIVERSUL, AŞA CUM EL ESTE, DUMNEZEU ESTE NECESAR SĂ EXISTE. ÎN ŢARA NOASTRĂ, NEOCAPITALISMUL NE-A ÎNVĂŢAT, CĂ PENTRU A NE REDRESA ECONOMIC DUPĂ LOVITURA DE STAT DIN ANUL 1989, NOI ROMÂNII AVEM NEVOIE DE DIO GOHN, DUMNEZEUL NOSTRU AL ROMÂNILOR. DE ACEEA, NOI ROMÂNII TREBUIE SĂ DESCHIDEM UN PORTAL DE COMUNICARE CU DUMNEZEU DIO-GOHN, PENTRU CĂ ÎN CEEA CE PRIVEŞTE SISTEMUL SOCIO-ECONOMIC-POLITIC, NUMAI DUMNEZEUL NOSTRU NE MAI POATE TREZI ŞI PUNE PE LINIA DE PLUTIRE . ACUM 500 DE ANI, ÎN GERMANIA, PAPALITATEA, PENTRU A PROCURA SUME DE BANI, NECESARE SFÂNTULUI SCAUN VINDEA INDULGENŢE SPUNÂNDU-LE GERMANILOR CĂ VOR FI EXONERAŢI DE PĂCATE. ÎN ZILELE NOASTRE, LA NOI ÎN ROMÂNIA, NEOCAPITALIŞTII NU NE VÂND INDULGENŢE PENTRU A NE FI IERTATE PĂCATELE NOASTRE - EI NE VÂND CU TOTUL PE NOI ROMÂNII ŞI NE AMANETEAZĂ VIITORUL. ÎN ANUL 1989, DE ABIA SCĂPASERĂM DE ACHITAREA DATORIEI EXTERNE, ACUMULATĂ DE VECHIUL SISTEM POLITICO-ECONOMIC-ETATIST ŞI CLASA POLITICĂ PROFITOARE, INSTAURATĂ LA PUTERE DUPĂ ANUL 1990 - PÂNĂ ÎN ZILELE DE ACUM A ŞI ACUMULAT ÎN NUMELE STATULUI ROMÂN, O DATORIE EXTERNĂ DE PESTE 100 DE MILIARDE DE EURO, ADICĂ APROXIMATIV DE 10 ORI VECHEA DATORIE EXTERNĂ DE CAM 12 MILIARDE DE DOLARI. ASTFEL CĂ DE GÂTUL ŞI PE SPINAREA FIECĂRUI CONTRIBUABIL ROMÂN ATÂRNĂ ACHITAREA UNEI DATORII EXTERNE DE PESTE 5000 DE EURO. ÎN CONTEXTUL GEOPOLITIC ACTUAL ŞI CRIZA FINANCIARĂ MONDIALĂ, ACEASTĂ DATORIE EXTERNĂ DE PESTE 100 DE MILIARDE DE EURO POATE FI EXTREM DE PERICULOASĂ PENTRU SUVERANITATEA ŞI INTEGRITATEA NOASTRĂ STATALĂ. ÎN GERMANIA, ÎN ANUL 1517, MARTIN LUTHER A PROTESTAT ÎMPOTRIVA INDULGENŢELOR PAPALE ŞI POPORUL GERMAN, PRIN DEMNITATEA SA DE CREDINŢĂ A CREAT O NOUĂ BISERICĂ ŞI A DESCHIS CALEA REFORMELOR PROTESTANTISMULUI ŞI NEOPROTESTANTISMULUI.

ÎN ANUL 2017, ÎN ROMÂNIA, MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ PROTESTEAZĂ ÎMPOTRIVA ACUMULĂRII UNEI DATORII EXTERNE, PESTE LIMITELE DE SOLVABILITATE ŞI CERE ROMÂNILOR CA DUPĂ ANUL 2018 SĂ PROTESTEZE PRIN MARŞURI ŞI SĂ LUPTE PENTRU LIMITAREA DATORIEI EXTERNE ŞI TRECEREA DE LA CULTURA POLITICĂ NEOCAPITALISTĂ A GOANEI DUPĂ ÎNAVUŢIRE LA UN CAPITALISM CENTRALIZAT DE STAT, CU O VISTIERIE DE ECHILIBRU.


ŞTEFAN MELINTE
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ  
  
Fotografie  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
MIŞCAREA EUHTER-ORTODOXĂ MARŞUL ROMÂNILOR ÎMPOTRIVA CREŞTERII DATORIEI EXTERNE / Ștefan Melinte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2399, Anul VII, 26 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ștefan Melinte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ștefan Melinte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!