CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 2924 din 02 ianuarie 2019        Toate Articolele Autorului

CARAVANA NOBILULUI ALTRUISM
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Caravana umanitară a Asociației „Sfântul Nicolae - Ocrotitorul orfanilor și săracilor” din Salonta a marcat trecerea dintre ani prin ample acțiuni filantropice. Împlinind tradiția iubirii și generozității necondiționate între oameni, a faptelor de omenie și dragoste pentru sărmani, însuflețiți de vibrația Sărbătorii Nașterii Pruncului Sfânt, membrii și susținătorii Asociației „Sfântul Nicolae - Ocrotitorul orfanilor și săracilor” au continuat să ofere clipe de bucurie copiilor şi bătrânilor singuri din orașul Salonta.  
  
Dorina Marian, președintă a asociației, împreună cu inimoasele profesoare Mihaela Zgimbe, Monica Gherman și Ramona Buz care sprijină permanent activitățile Centrului social-umanitar „Doris” din Salonta al Asociației „Sfântul Nicolae - Ocrotitorul orfanilor și săracilor”, au coordonat „Caravana Nobilului Altruism”, distribuind, în pragul trecerii dintre ani, aproximativ 200 de pachete cu alimente persoanelor în vârstă defavorizate şi peste 200 de pachete cu dulciuri copiilor care sunt in evidența asociației salontane.  
  
La începutul noului an 2019, doamna Dorina Marian mărturisește că va continua cu multă respondabilitate, călăuzită de altruism, acțiunile umanitare dedicate tuturor celor aflați în nevoi, persoane în vârstă, copii, văduve și orfani din localitățile Salonta, Lugașu de Sus și din alte localități bihorene.  
  
„Începute cu dragoste și dăruire de soțul meu, preotul paroh Nicolae Marian - Dumnezeu să îl odihnească în pace! – aceste gesturi simple de dărnicie, de ajutorare dezinteresată a semenilor aflați în dificultăți materiale reprezintă pentru asociația noastră scopul fundamental, ne-a declarat Dorina Marian. Sunt convinsă că, de acolo, din Ceruri, părintele Nicolae Marian mă sprijină şi-mi dă putere. Doresc tuturor oamenilor cu suflet mare un an 2019 binecuvântat şi le mulțumesc pentru sprijin și speranță celor care, an de an, au continuat să creadă în misiunea nobilă a asociației: primarului orașului Salonta, Torok Laszlo, directorului Mihai Cristea (Inteva), Ioan Blăge (Bemina Oil), Vasile Crişan (SalPan), Constantin Neniu (Masedi), consilierului local Nicolae Boiț, Valeriu Vălcan (Samix), Nicolae Ionescu (SalBeton), antreprenorului Dorel Ungur, Adrian Leucuța (MelaMob), Ioan Stana (Cistan), Octavian Cizmaş, Dănuț Carțiş, doamnei Mara Mariana din comuna Avram Iancu, domnului Daniel Fărcuț (Diego Sky), doamnei dr. Mariana Avram din Franța. Dumnezeu să-i răsplătească înmiit!"  
  
Referinţă Bibliografică:
CARAVANA NOBILULUI ALTRUISM / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2924, Anul IX, 02 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!