CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Artistic >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 2711 din 03 iunie 2018        Toate Articolele Autorului

PURTAT ÎN VEȘNICIA DREPȚILOR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În zorii dimineții Duminicii Tuturor Sfinților, din ziua de 3 iunie 2018, Dumnezeu l-a chemat acasă, la cele veșnice, în Împărăția Sfinților Săi Slujitori pe Preotul Paroh Iconom Stavrofor NICOLAE MARIAN, Părintele Parohiei Ortodoxe „Înălțarea Domnului” din Salonta. Aflat la apogeul slujirii sale duhovnicești și pastorale, după 35 de ani de trudă binecuvântată pe ogorul Sfintelor Evanghelii ale Cuvântului lui Dumnezeu – Tată Ceresc, Fiu Iisus Hristos și Duh Sfânt, inima plină de dragoste, dăruire, iubire de copii, de sărmani, de neam și de Țară Românească a preaiubitului nostru Preot Paroh și Duhovnic NICOLAE MARIAN a încetat să mai bată.  
  
Astăzi bat doar clopotele Bisericii Ortodoxe „Înalțarea Domnului” care spun orașului Salonta, cu jale și mulțumire către Dumnezeu, povestea vieții unui român adevărat care și-a iubit Biserica strămoșească, Patria și Aproapele. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe părintele Nicolae Marian, alături de Sfinții slujitori ai Bisericii Sale Ortodoxe și să mângâie cu alinare și biruință sfântă suferința familiei îndoliate. Rămas bun și veșnică pomenire, scumpul nostru preot și duhovnic, Nicolae Marian... Cu inimile îndurerate, noi, familia Carmen, Remus, Andrei și Sorin Petrache te vom iubi în rugăciunile noastre.  
  
Referinţă Bibliografică:
PURTAT ÎN VEȘNICIA DREPȚILOR / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2711, Anul VIII, 03 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!