CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 2251 din 28 februarie 2017        Toate Articolele Autorului

PRIMĂVARA CREDINȚEI NOASTRE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cercul pastoral baptist Salonta, care reunește Bisericile creștine baptiste din municipiul Salonta și localitățile învecinate Mărțihaz, Mădăras, Homorog și Ianoșda păstorite de frații Florin și Mihai Cociubei, organizează pe tot parcursul lunii martie servicii divine de evanghelizare.  
  
Serile speciale de evanghelizare sunt centrate pe Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament (Biblia) și vestesc tuturor ascultătorilor chemarea la mântuirea sufletului prin credința în jertfa Fiului lui Dumnezeu – Isus Hristos, Domnul vieții, Cel Născut, Cel Răstignit, Cel Înviat, Cel Înălțat.  
  
Prin mesajul unitar „Primăvara credinței noastre”, Cercul pastoral baptist din zona Salonta invită toți creștinii bihoreni, indiferent de confesiune, să participe la serile de evanghelizare în care au prilejul să primească binecuvântarea Celui care este Calea, Adevărul și Viața – Mântuitorul nostru, Domnul Isus Hristos.  
  
Biserica creștină baptistă „Betel” din Salonta, păstorită de Florin Cociubei începe săptămâna de evanghelizare Duminică, 5 martie, de la ora 17:00, prin Cuvântul divin vestit de pastorul Ilie Țundrea. De luni până vineri, de la ora 18:00, vor vesti Noul Legământ al Mântuirii prin Isus Hristos pastorii Emi Țundrea, Alex Stroe, Alin Faur, Doru Hnatiuc, Viorel Ile. Duminică, 12 martie, de la ora 17:00, pastorul Cristi Vidican împreună cu pastorul Florin Cociubei vor sluji lui Dumnezeu rugându-L să binecuvânteze lucrarea de evanghelizare săvârșită la Salonta.  
  
Biserica baptistă din Ianoșda, păstorită de Mihai Cociubei organizează în această perioadă seri speciale de evanghelizare, începând de la ora 16:30, inclusiv Duminică, 5 martie. Biserica baptistă din Homorog, păstorită de Mihai Cociubei și de prezbiterul Daniel Cicortaș, organizează servicii divine de evanghelizare în perioada 23 – 26 martie, de la ora 16:30, iar adunarea Bisericii baptiste din Mărțihaz, păstorită de Mihai Cociubei și Daniel Cermeu, va organiza servicii divine de evanghelizare în fiecare Duminică din luna martie, începând cu ora 14:00. Biserica baptistă „Credința” din Mădăras, păstorită de Florin Cociubei organizează servicii speciale de evanghelizare în zilele de 24 și 25 martie, de la ora 19:00.  
  
Potrivit pastorului Florin Cociubei, „Primăvara credinței noastre” este strălucirea sabiei cu două tăișuri care este Cuvântul lui Dumnezeu – Biblia pentru toate popoarele chemate prin pocăință la viață veșnică în Hristos Domnul. „Serviciile de evanghelizare organizate de Cercul pastoral din zona Salonta în luna martie reprezintă un examen de credință și de bună mărturie baptistă atât pentru Biserica răscumpărată a lui Hristos, cât și pentru mărturia împlinirii Sfintei Scripturi în viața noastră cotidiană, ne-a declarat pastorul Mihai Cociubei. Iacov, robul lui Dumnezeu, ne învață în Epistola sobornicească: Nu vă înşelaţi, preaiubiţii mei fraţi: orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit sunt de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare. El, de bunăvoia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui. Amin”.  
  
Sorin Petrache  
  
Referinţă Bibliografică:
PRIMĂVARA CREDINȚEI NOASTRE / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2251, Anul VII, 28 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!