CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 2019 din 11 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

CÂND SENIORII CATEDREI INTRĂ ÎN VACANȚĂ...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cinci colegi din cadrul corpului didactic al Colegiului Național „Teodor Neș” din Salonta (Bihor) vor intra, din această vară 2016, într-o binemeritată odihnă, atingând frumoasa vârstă a pensionării: prof. Ioan Stepan, prof. Cornelia Filip, prof. Eva Maghiar, înv. Florica Iova și înv. Marioara Herpuț. 
  
Le dorim multă sănătate, noi toți cei care, de-a lungul anilor, le-am fost colegi, elevi, colaboratori și susținători sau părinți ai elevilor acestor dascăli exemplari! Felicitări tuturor pentru o carieră excepțională. Ați fost, prin excelență, cu toții, dascăli extraordinari, dintr-o generație care a practicat această meserie cu toată dragostea și dedicarea necesare unui învățământ de calitate. Să aveți parte în continuare de sănătate și de bucurii, să vă petreceți anii următori în cel mai frumos mod posibil! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate. 
  
sursa: 
  
Jurnal Salontan & facebook.com/Colegiul-National-Teodor-Nes-Salonta/...Anca Eva 
  
Referinţă Bibliografică:
CÂND SENIORII CATEDREI INTRĂ ÎN VACANȚĂ... / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2019, Anul VI, 11 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!