CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 1992 din 14 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

LACRIMI DE BUCURIE, ÎN POCĂINȚĂ, LA BISERICA BETEL DIN SALONTA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Au privit cu dragoste și luare-aminte la darul lui Dumnezeu oferit întregii omeniri. Mântuirea prin jertfa Domnului Isus Hristos au descoperit-o în Duh și Adevăr prin chemarea Sfintei Scripturi și prin mărturia celor ce-au primit iertarea Tatălui Ceresc. Cu lacrimi fierbinți de pocăință și-au deschis ușa inimii și L-au mărturisit ca Domn al veșniciei sufletului lor pe Fiul Dumnezeului cel Viu. 
  
Surorile Vanesa și Debora Moisi au devenit Duminică, 12 iunie, prin Botezul instituit de Dumnezeu la temelia Noului Testament, surori în trupul Domnului Isus Hristos - Biserica răscumpărată. Această sfântă comuniune a fost împărtășită și de sora Ashera Cociubei, de fratele Ghiță-Andrei din Salonta și de sora Florica de la Biserica Baptistă din satul Mădăras. 
  
Aceste cinci suflete au fost adăugate, Duminică, de Mântuitorul nostru în Cartea Vieții și în inima Bisericii Creștine Baptiste „Betel” din Salonta. La „Secerișul Domnului”, prin cântările de laudă și bucurie care au răsunat în Cer și pe pământ de-a lungul întregii zile, și-au adus jertfa duhovnicească Fanfara Bisericii Baptiste „Betel” din Salonta, Orchestra de Mandoline EuroStrings dirijată de Teofil Marișcaș și Grupul tinerilor creștini din Salonta coordonat de prof. Nick Negruțiu. 
  
Cuvântul Sfintei Scripturi prin care Dumnezeu cheamă prin credință, cu dragoste și îndelungă răbdare pe toți oamenii la pocăință, mărturisire, botez și mântuire a fost proclamat de frații păstori Florin și Mihai Cociubei, alături de diaconii Bisericii și de păstorul senior Ioan Marișcaș. 
  
„Prin Botezul în moartea Domnului Isus Hristos am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui Ceresc, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă. Aceste cinci suflete au primit astăzi o viață nouă în lucrarea divină pe care o face Dumnezeu în dreptul omului pentru a corespunde voinţei Sale. Mă rog ca bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cititorii acestor rânduri cu înțelepciune în alegerea corectă a veșniciei sufletului lor, Amin!” – ne-a declarat Florin Cociubei, pastorul Bisericii Creștine Baptiste „Betel” din Salonta. 
  
Sorin Petrache 
  
Foto: Andrei Crețu 
  
Referinţă Bibliografică:
LACRIMI DE BUCURIE, ÎN POCĂINȚĂ, LA BISERICA BETEL DIN SALONTA / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1992, Anul VI, 14 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!