CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 1884 din 27 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

PRIMIȚI HRANA VIEȚII VEȘNICE LA BISERICA BETEL DIN SALONTA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ispititorul s-a apropiat de Fiul lui Dumnezeu, Domnul nostru Isus Hristos şi I-a zis: „Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, porunceşte ca pietrele acestea să se facă pâini”. Drept răspuns, Domnul Isus Hristos i-a zis: „Este scris: Omul nu trăieşte numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu”. O astfel de hrană sfântă a pregătit, în această săptămână, pentru toți salontanii, adunarea creștină a Bisericii baptiste „Betel” din Salonta.  
 
Jertfa biruitoare a Fiului lui Dumnezeu, Domnul Vieții - Isus Hristos, este piatra de temelie, iar istorisirea lui Neemia, fiul lui Hacalia, din Sfânta Scriptură este liantul Serviciilor divine de Evanghelizare găzduite săptămâna aceasta de Biserica creștină baptistă „Betel” din Salonta: „M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai-marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!”  
 
Prin această chemare la lupta cea bună și sfântă, adunarea creștinilor baptiști din Salonta adresează tuturor sufletelor preocupate de gândul veșnicie invitația la ascultarea Cuvântului Mântuitor din Evanghelia lui Dumnezeu.  
 
Programul săptămânii de evanghelizare începe Duminică, 28 februarie, de la ora 17:00, la Bisierica „Betel” situată pe strada Jean Calvin nr. 40, cu serviciul divin de consacrare a fraților Lung Pavel și Teofil Marișcaș ca diaconi în biserica locală, Cuvântul Sfânt fiind predicat de pastorul Dan Faina, vicepreședinte al Comunității Baptiste Oradea.  
 
De luni până vineri, de la ora 18:00, serviciile divine de evanghelizare vor găzdui programe speciale de laudă și închinare, timp de părtășie în care Chemarea lui Dumnezeu la mântuire va fi predicată de pastorii Viorel Ile (luni, 29 februarie), Ilie Țundrea (marți, 1 martie), Doru Hnatiuc (miercuri, 2 martie), Moise Vrăjitor (joi, 3 martie), Emanuel Țundrea (vineri, 4 martie). Săptămâna de Evanghelizare de la Salonta va fi încheiată Duminică, 6 martie, prin Serviciul divin de la ora 17:00, când hrana duhovnicească a bunului și iertătorului Dumnezeu - Tată, Fiu și Duh Sfânt, va fi împărtășită salontanilor de pastorul Petru Vidu, președintele Comunității Baptiste din Oradea.  
 
„Dumnezeu să binecuvânteze întreaga suflare a orașului Salonta cu voința și înfăptuirea acceptării chemării Bisericii Sale răscumpărate la Golgota”, s-a rugat Florin Cociubei, pastorul Bisericii baptiste „Betel” din Salonta.  
 
Sorin PETRACHE,  
FOTO: Andrei CREȚU, (ANDREI CREȚU STUDIO)  
TEXT FOTO: Chemare la Evanghelizare - familiile creștine Marișcaș, Crețu și Tocai din Salonta.  
 
 
Referinţă Bibliografică:
PRIMIȚI HRANA VIEȚII VEȘNICE LA BISERICA BETEL DIN SALONTA / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1884, Anul VI, 27 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!