CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sorin Petrache         Ediţia nr. 1438 din 08 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Un dar neprețuit printr-un zâmbet fericit
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Asociația umanitară „Smiles” România organizează vineri, 12 decembrie, la Centrul pentru persoane vârstnice „JFL” (Joint Facility of Love) din Salonta un concert caritabil de colinde și cântece creștine spre lauda Nașterii Pruncului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.  
Alături de cei 27 de rezidenți, pensionari români și maghiari, de personalul centrului de îngrijire, vor colinda bucuria Crăciunului tinerii din grupurile de închinare „Adonai” și „Sehina” coordonate de Rebeca Marișcaș și Daniel Olcean. Concertul începe la ora 18:00, la sediul Asociației „Smiles” din Salonta situat pe strada Kulin Gyorgy nr. 24-26. Prin mesajul lor - „De Crăciun, fă pe cineva fericit și vei fi tu însuți fericit!”, tinerii voluntari vor să readucă zâmbetul pe chipul brăzdat de suferință al persoanelor de vârsta a treia.  
Au pornit de la un singur proiect („Sprijin acordat familiilor aflate în dificultate”) și un singur voluntar iar astăzi, Asociația „Smiles”, sub coordonarea inimosului Kevin D. Hoy, a directoarei Maria Hava, a managerului de proiecte Georgeta Opreanu, a numeroșilor colaboratori și voluntari, desfășoară 18 programe de asistență socială în Oradea, Salonta și multe alte localități din județul Bihor, având peste 60 de angajați și numeroși voluntari din Marea Britanie, Statele Unite și România.  
Autoare: prof.înv.primar ILIE Adela Sofia  
 
Referinţă Bibliografică:
Un dar neprețuit printr-un zâmbet fericit / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1438, Anul IV, 08 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!