CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poezie > Afectiune >  

ȘI EU AM ALES ȘI EU AM ALES Și eu am ales cu sufletul; Nu știu de e bine?! Am ales aripi să zbor în înaltul, Dar trupul aici mă ține. Și eu am ales să cred în rău, în bine, Î

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
ȘI EU AM ALES  
 
Și eu am ales cu sufletul;  
Nu știu de e bine?!  
Am ales aripi să zbor în înaltul,  
Dar trupul aici mă ține.  
 
Și eu am ales să cred în rău, în bine,  
În focul ce-mi arde-n piept.  
Am ales cu toată forța din mine.  
Am ales, dar nu știu de e drept?!  
 
Am ales și nu vreau să renunț la tine,  
Tu-mi oferi răspunsul ce nu ți-l cer,  
Îmi ești oglinda sufletului, vezi bine,  
Îmi netezești văzduhul, ce-mi alină, dorul de lumină și sper  
 
Că am ales cu recunoștiință  
Să primesc, pentru o viață, peticul meu de cer!  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
ȘI EU AM ALES ȘI EU AM ALES Și eu am ales cu sufletul; Nu știu de e bine?! Am ales aripi să zbor în înaltul, Dar trupul aici mă ține. Și eu am ales să cred în rău, în bine, Î / Silvie Manole : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2518, Anul VII, 22 noiembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Silvie Manole : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvie Manole
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!