CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  
Autor: Silvia Katz         Ediţia nr. 1678 din 05 august 2015        Toate Articolele Autorului

CRIME IN NUMELE IUBIRII
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CRIME ÎN NUMELE IUBIRII 
  
(fragment) 
  
Ivan mi-a spus. 
  
- Peste o lună am plecat la armată. Acolo cred eu, am devenit un adevărat bărbat și m-am maturizat foarte mult. Nu eram prea comunicativ dar cu timpul m-am împrietenit cu un băiat care îmi devenise ca un frate. În timpul unei permisii de o săptămână m-a invitat la părinții lui. Am acceptat cu mare plăcere și am plecat împreună. Ai lui pregătiseră o petrecere și acolo prietenul meu, mi-a prezentat pe iubita lui care venise să-l vadă. Știam de la el cât era de îndrăgostit, deoarece îmi vorbea mereu despre ea. Fata era foarte frumoasă și a trezit în mine un sentiment pe care nu îl mai cunoscusem niciodată. La vederea ei am simțit că leșin de plăcere. Eram încă virgin și nu cunoscusem femeia. Nici acum nu-mi pot explica patima oarbă care a pus stăpânire pe mine, eu care nu credeam în iubire mai ales la prima vedere. Fata, pe care o chema Mira, nu a fost indiferentă la privirile mele și parcă să mă înebunească și mai tare, se lipea languroasă de prietenul meu și îl săruta cu patimă. În zilele care au urmat am ieșit toți trei împreună să ne plimbăm și să ne distrăm prin baruri. Cred că la un moment dat, prietenul meu parcă a simțit tensiunea dintre mine și ea, că mi-a spus în glumă: 
  
-Pentru fata asta, aș face moarte de om. O cunosc de când eram copii și vreau să ne căsătorim anul viitor. Am avut un prieten în liceu care îi dădea târcoale și l-am bătut atât de rău, încât fugea când mă vedea. De atunci tot timpul am un cuțit la mine că să-i scot ochii celui care o vrea. 
  
Am înțeles că era un avertizment pentru mine, dar l-am bătut pe umăr, spunâdu-i ironic: 
  
- Așa să faci prietene. Broavo! Ești un adevărat bărbat, dar cred că nu ai de ce să-ți faci probleme. Se vede că te iubește enorm și nu are ochi pentru altcineva. 
  
Ne-am întors la armată, dar eu nu mai eram cel dinainte. Orice făceam, gândul îmi era la fată. O visam noaptea și aveam vise erotice cu ea. Devenise o obsesie și începusem să-l urăsc pe prietenul meu și îmi venea să-l omor atunci când îmi citea scrisorile primite de la ea. Le săruta și le mirosea, iar eu simțeam că înebunesc de gelozie. Cred că încă de atunci gândul să-l omor se înfiripase în mintea mea și când ne-am eliberat am fost bucuros când m-a invitat să locuiesc la el până îmi găsesc de lucru. Nu știam că el avea o gașcă de băieți care se ocupau cu plasarea de droguri și am rămas mirat când mi-a propus să intru în afacere. M-a convins că vom câștiga bani frumoși și am fost de acord. Prietena lui nu știa nimic și îl întreba mereu de unde are atâția bani, iar el spunea că jocă la cazinou. Eu confirmam spundu-i că ne descurcăm de minune și să nu-și facă griji. O iubeam ca un nebun și visam cu patimă la ziua când va fi a mea, așa că lucram la distrugerea prietenului meu. Îl îndemnam să bea și să se drogheze și am reușit ca în câteva luni, fata să se distanțeze de el. În schimb eu devenisem atent cu mine, ca să-i plac. Purtam haine elegante, mă parfumam și eram foarte galant cu femeile din jur. Vedeam în ochii ei admirație și așteptam doar momentul prielnic. Prietenul meu era tot mai îndrăgostit de ea și o gelozea, iar ea se temea de el. Mă gândeam să-i propun fetei să plecăm în alt oraș și să ne căsătorim dar vroiam să văd mai întâi dacă mă iubește cu adevărat. 
  
Într-o seară am fost invitați toți trei la o petrecere întrun club. Prietenul meu a băut și s-a drogat împreună cu alții dar eu am rămas tot timpul la masă lângă fată. Simțeam că era momentul să-i declar iubirea mea și când el a adormit cu capul pe masă, m-am întors și am privit-o. În momentul acela am simțit cum ea și-a lipit piciorul de al meu și atunci mâna mea a alunecat sub masă și am început să o mângâii. Simțeam în corpul meu, senzații nebănuite până atunci și o plăcere carnală care mă făcea să tremur. Am continuat să o mângâii pe sub rochie, ea m-a prins de mână și m-a zgâriat cu unghiile iar eu crezând că nu-i place, mi-am retras mâna brusc. Ea a zâmbit cu subânțeles și a continuat să -și plimbe mâna pe piciorul meu, în timp ce l-a strigat pe iubitul ei să plecăm. Acesta a ridicat capul și ne-a privit năuc, dar a fost de acord. Eu am achitat nota de plată și am plecat sprijinindu-l amândoi de câte un braț pe băiat. Drumul nostru trecea printr-un parc pustiu la ora aceea. Parcă ghicindu-mi gândul, fata mi-a spus: 
  
-Hai să ne așezăm toți acolo după copacii aceia și să privim stelele. Nu vreau să ajung prea devreme acasă. Mama lucrează tură de noapte, așa că pot să întârzii. 
  
Am fost de acord și ne-am așezat pe iarbă, dar după câteva minute prietenul meu s-a lăsat pe spate și a început să sforăie. Fata m-a privit zâmbind și eu m-am ridicat venind spre ea și am luat-o în brațe, ducând-o printre copaci. După câțiva pași, am lăsat-o jos și am sărutat-o cu patimă. Ea, fierbinte de dorință ca și mine și-a desfăcut picioarele și eu am posedat-o cu patimă. Atunci am știut că fata aceea trebuie să fie doar a mea și că va fi totul pentru mine. Ne-am iubit iar și iar până spre dimineață când somnul ne-a cuprins pe amândoi. M-am trezit și l-am văzut pe prietenul care ne privea. (cartea se poate comanda la 0507746329 sau 049817008) 
  
Referinţă Bibliografică:
CRIME IN NUMELE IUBIRII / Silvia Katz : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1678, Anul V, 05 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Silvia Katz : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvia Katz
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!