CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

CANDVA , UNDEVA DACA VA FI...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dacă am fost în stare să mă îndrăgostesc nebunește de sufletul tău, atunci... oare ce va fi când voi petrece în marea de iubire? Mai pot număra zile și nopți? Sau zile și nopți nu vor mai fi. Va fi veșnic lumina iubirii. Cu tresăriri ale inimii cu dozajul îmbrațisărilor, cu cântul divin al mângâierilor... 
  
Dacă am fost în stare să mă îndrăgostesc nebunește de sufletul tău, cum va fi oare când Beethoven îmi va cânta în urechile sufletului, Sonata Lunii și o pasăre așezându-se pe umărul meu îmi va șopti cuvinte de dragoste păstrate încă în memoria unui timp ce nu va mai fi... 
  
Dacă am fost în stare să mă îndrăgostesc nebunește de sufletul tău, atunci... în noua lume a ceea ce ar putea fi și extaz, voi avea oare tumultul vorbelor de dragoste? Soapte abia auzite îmi vor spune sensuri pe care nu le-am gustat îndeajuns de-alungul unui timp prea aglomerat cu tot felul de lucruri multe inutile, nelăsând nostagiilor destul, pentru a retrăi ceea ce s-a uitat... 
  
Dacă am fost în stare să mă îndrăgostesc nebunește de sufletul tău, atunci...în mersul meu deasupra apelor mării mă voi mai gândi la frumos? Oare nu va fi cel mai frumos-frumos când razele soarelui vor da apelor străluciri și culori nemaivăzute cândva? Atunci voi avea chipul sufletului tău conturat de mine în scânteieri de lumini și culori crescând în puterea planetelor arzând de durere. Atunci va veni amintirea... 
  
Dacă am fost în stare să mă îndrăgostesc nebunește de sufletul tău, atunci... izvorul va spune gândurilor mele că glasul tău a îngânat cântecul fericirii către care niciodată n-am putut fugi spre a-l prinde. Il voi găsi atunci în ultima petală a unui trandafir înflăcărat de dragoste, îl voi găsi pe câmpiile în care iarba va vorbi despre eternitatea binelui, atunci mă voi așeza spre a încerca să ascult infinitul. Si de undeva ca o ploaie de perle vorbele tale îmi vor șopti despre puterea fericirii. Cerul se va deschide și o lumină nouă va oferi sufletului meu, tot ce trebuie spre ați auzi din nou, glasul sufletului. 
  
Referinţă Bibliografică:
CANDVA , UNDEVA DACA VA FI... / Silvia Cinca : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1916, Anul VI, 30 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Silvia Cinca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvia Cinca
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!